Klíčení mi začalo stagnovat, dne 26.1. jsem spolu se soutěžní Dorsetkou něco vysel znovu, zatím se víceméně nic neděje. Dnes vykouklo Aji White Fantasy, vylezla poslední Chimera od loba, bohužel s uhnilými děložními lístky, takže ještě něco dám do použitého jiffu, je škoda ho vyhodit. Jinak nic.
Z Baccatum tak zbývají jen Amarillo, Pineapple a Trepadeira do Werner. Ještě je čas na případný další pokus.
Začíná to růst před očima, až moc, takže uvažuju přesun do chladnější místnosti, abych je trochu přibrzdil. Některý už mají slušný lopuchy, hlavně narůstají Rocota. Navíc jsem se konečně dokopal k tomu, že jsem si pořídil 4ks Narva Bio Vitalek, dokud jsou ještě někde k sehnání. V pondělí to konečně prubnu, zatím jen se dvěma. A pak budu hluboce přemýšlet nad grow (boxem, regálem, skříní nebo jiným bazmektem) na další sezóny, letos udělám jen provizorní řešení... v ložnici, abych je měl hezky u sebe!!!

Jdeme na fotky:
Bio Vitalky jsou doma...
nějaké ty divošky, zde CAT489
Fidalgo Roxa x. Grao de Bode - foto 1
a foto 2
pohled do druhého patra regálu
Mám ale i problémy, konkrétně s oběma hybridama od Loba, Sphinx F2. Obě rostlinky mají pokroucené listy, a to poměrně hodně. U ostatních nic, stejný výsevní substrát, zálivka pouze odstátou kohoutkovou...