Sklizeno bylo Chilli z Izraele, Peperoncina, Poinsettia, Sichuan 7 Star a chilli z Maďarska
Dnešní pidireport končí, brzy ahoj u dalšího
 na té poslední fotce se mi líbí ty Svijany a otvírák, co se připletly do záběru
 na té poslední fotce se mi líbí ty Svijany a otvírák, co se připletly do záběru 
 Zapomněl na jednu drobnost - mé letošní pěstování dokumentuje neuvěřitelných 461 fotek od výsevu po sklizeň. Jsem zvědav, kolik jich nafotím při vaření
 Zapomněl na jednu drobnost - mé letošní pěstování dokumentuje neuvěřitelných 461 fotek od výsevu po sklizeň. Jsem zvědav, kolik jich nafotím při vaření Mě čeká první sklizeň 2018. To jsem zvědav, jestli se pochlubím něčím podobným. Hezky ti to roste venku - jaká je to oblast? Asi nějaký teplejší kraj, jako jižní morava?
 Mě čeká první sklizeň 2018. To jsem zvědav, jestli se pochlubím něčím podobným. Hezky ti to roste venku - jaká je to oblast? Asi nějaký teplejší kraj, jako jižní morava? ale i ta první (2016) vypadala dost slušně. Kdyby mi vyrostlo tolik haba na jednom stromku, tak budu max. spokojený
 ale i ta první (2016) vypadala dost slušně. Kdyby mi vyrostlo tolik haba na jednom stromku, tak budu max. spokojený  
 na jihu je sousedův statek a je dost blízko, takže slunce nic-moc. Víc slunce mám na otevřeném prostoru na zahradě. Musí to být u stěny? To jako kvůli větru?
  na jihu je sousedův statek a je dost blízko, takže slunce nic-moc. Víc slunce mám na otevřeném prostoru na zahradě. Musí to být u stěny? To jako kvůli větru? slíbili mi, že mi udělají mezi kápiemi trochu placu na moje pokusy. Ale celý mi ho asi nedají
 slíbili mi, že mi udělají mezi kápiemi trochu placu na moje pokusy. Ale celý mi ho asi nedají  tak budu muset néco zkoušet i pod širým nebem. Alespoň bude co srovnávat
 tak budu muset néco zkoušet i pod širým nebem. Alespoň bude co srovnávat 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů