Abych zacal s fotodokumentaci od zacatku je uz dost pozde. Jedine co je schodou okolnosti zachytitelne je z darovaneho balicku. V okruhu znamych a pribuznych se nejakym zpusobem vzilo, ze kdyz neco dat tak seminka. Tyhle jsem stacil zasadil 1.3.2017 a za 17 dni se takhle vyklubala.
Z tech starsich sem davam PINK TIGER, sety je v prosinci 2016, a kdyz byl velky asi 20 cm ustrihl jsem kvuli rozvetveni horni patra a nekolik hornich listu. Dnes je krasne rozvetna /vsechny ktere podstoupily strihani jsou v takovemhle stavu/.
Posledni predstavena je moje novinka 7POT. Krasne se kosati a dela mi jen radost.
Tyto rostlinky jsou predpestovany v jiffech, zalevany odvarem z cerneho caje. A jednou za cas hosticke hnojivo.
Svetlo je zarivkama 2x36w + jedna led zarivka 965. Zaroven prisvetluji ctyrmi 10w led halogeny.
Ven pocitam po zmrzlicich, Na balkon do 10l kybliku a na zahraduneco do kybliku neco na kompost.
Jinak ostatni rostlinky ktere mam. Black pearl, Penisky, Okrasne ktere mam uz leta ani nevim kde sjsem je vzal. Jalapena dovozene z Irska jako darek, pak spoustu z Penny ty jsem dostal a prijemne mi prekvapily.
Vsem preji hodne peknych zazitku a hodne uspechu. Karlik