LOBO balkon 2016
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3155
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: LOBO balkon 2016
Už krájím tu větší, tak silnou papričku jsem ještě neměl, luxusní chuť a pal ... no mazec
spousta zdravých semínek, takže příští rok sadím
Kolega tady už vzdychá a prská 
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
tak ja prozměnu zkousl po obědě půlku menší ..... klasická rakce .. ty koko to je supr ... hmm pálí .. pálí .. vyletěl sopel a z očí slzička - asi z radosti nad prvni letošní paprikou .. nasleduje dvouminutové škýtaní ... a neschopnost mluvit do telefonu na *klienty*, po 15 minutách mě chytla blbá a kousl sem ještě kousek .. teď už jen sopel .. zbytek dobrý
OMO potažmo LOBO děkuju za zážitek 
Pánové, rádo se stalo.
Ani nevíte jakou já mám radost že vy máte radost. Musíme tu naši chilli komunitu utužovat no né ? ;-)
Počkejte borci na podzimním srazu tam si vás vezmu do parády, jelikož jsem slyšel od jistého místního člena, kterého nechci jmenovat. Tak Venca říkal že se na tom jarním srazu teda jako spíše chlastalo než degustovalo
Ale je mi jasný že to bylo tím, že nebyli žádný čerstvý a omáček měli přes zimu všichni už plný brejle
Tak na podzim to bude jiný kafčo ale jinak té aktivitě kterou jste provozovali na jarním srazu tak té se samozřejmě také nebráním
Ani nevíte jakou já mám radost že vy máte radost. Musíme tu naši chilli komunitu utužovat no né ? ;-)
Počkejte borci na podzimním srazu tam si vás vezmu do parády, jelikož jsem slyšel od jistého místního člena, kterého nechci jmenovat. Tak Venca říkal že se na tom jarním srazu teda jako spíše chlastalo než degustovalo
Ale je mi jasný že to bylo tím, že nebyli žádný čerstvý a omáček měli přes zimu všichni už plný brejle
Tak na podzim to bude jiný kafčo ale jinak té aktivitě kterou jste provozovali na jarním srazu tak té se samozřejmě také nebráním
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
Venca kecá
pilo se s rozumem, neb se rano muselo vstavat
jo na podzimni sešlost se těším už teď, a na tvoje naganero sem taky zvědav
Tak jsem se dneska cestou do práce stavoval ještě na zahrádce, otevřít holkám foliovník jelikož to dneska má prát jak šlak a vzhledem k tomu že už ted je skoro 20 stupnů tak to bude fakt mazec.
Člověk by neřekl jak velký pokrok dokáží rostliny za tři dny udělat to je fakt super a navíc mám ŽHAVOU NOVINKU DO VLÁKNA NAGANERO.
Všechny rostliny už kvetou nebo mají nasazeno, roste to neuvěřitelně
NARAJA PICANTE :

JPGS - STEROID VERSION

NAGANERO F2 (je to fakt mutant více v jeho vlákně ..... )

ROCOTO EQUADORIAN RED ( jedou jak draci, že by z vánoční sklizně byla ještě nakonec podzimní ? )

Člověk by neřekl jak velký pokrok dokáží rostliny za tři dny udělat to je fakt super a navíc mám ŽHAVOU NOVINKU DO VLÁKNA NAGANERO.
Všechny rostliny už kvetou nebo mají nasazeno, roste to neuvěřitelně
NARAJA PICANTE :
JPGS - STEROID VERSION
NAGANERO F2 (je to fakt mutant více v jeho vlákně ..... )
ROCOTO EQUADORIAN RED ( jedou jak draci, že by z vánoční sklizně byla ještě nakonec podzimní ? )
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Co to je za zm.da ten Venca 
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3155
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik, to JPGS má lopuchy, aby to nebylo sprclé s leknínem
Roste ti to před očima, jen tak dál.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Týdenní Update je tu :
Celkově se zatím daří dobře, škůdci se zatím vyhýbají foliovníku obloukem, kroupy jak by smet. Sluníčka je sice méně ale jde to. První rostliny již začínají plodit ale je to řádově v kusech sem tam, žádná hitparáda zatím ale všechno kvete ve velkým takže čekám že v půce Července již bude obsypáno plodama většina rostlin. Je to spíš takové moje přání ale zatím to vypadá nadějně.
Celkový pohled :

Silná TROJKA : ve skutečnosti to jsou nejmenší rostliny ze všech ale vzhledem ktomu jaký to byli před měsícem prckové je to super a už se začínají větvit.
Super Hot Beast, 7POT White, 7POT WES

JPGS letos mutuje ve všech směrech jak táím, že je s přehledem největší ze všech tak tím, že jeho květy jsou opravdu prazvláštní, Květ je vždy složen z několika květů dohromady a má 3 - 5 pěstíku v jednom - nikdy jsem nic takového neviděl
Snažil jsem se to vyfotit ale moc to nešlo. Viděl to už někdy někdo ?

Celkově se zatím daří dobře, škůdci se zatím vyhýbají foliovníku obloukem, kroupy jak by smet. Sluníčka je sice méně ale jde to. První rostliny již začínají plodit ale je to řádově v kusech sem tam, žádná hitparáda zatím ale všechno kvete ve velkým takže čekám že v půce Července již bude obsypáno plodama většina rostlin. Je to spíš takové moje přání ale zatím to vypadá nadějně.
Celkový pohled :
Silná TROJKA : ve skutečnosti to jsou nejmenší rostliny ze všech ale vzhledem ktomu jaký to byli před měsícem prckové je to super a už se začínají větvit.
Super Hot Beast, 7POT White, 7POT WES
JPGS letos mutuje ve všech směrech jak táím, že je s přehledem největší ze všech tak tím, že jeho květy jsou opravdu prazvláštní, Květ je vždy složen z několika květů dohromady a má 3 - 5 pěstíku v jednom - nikdy jsem nic takového neviděl