No, loni jsem měl tu čest koštovat, Trinidad Scorpion black, Habanero chocolate, Fatalii brown, 7Pot douglah a je pravda že jedno měli spoelčné a to byla taková nahořklá chuť ve smyslu drceného pepře, jako když rozkousneš kuličkový pepř. Tyhle odrůdy se výborně hodí an výrobu BBQ omáčeksakevi píše:Lobo: jake mas s temahle "coko" odrudama zkusenosti? Jednou jsem zkusil coko matu a vubec mi to nesmakovalo
Takova neprirozena chut
LOBO balkon 2016
Re: LOBO balkon 2016
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Krásné kytky ten fish mix dělá divy. Naganero má slušně našlápnuto, snad se chytnou i ti mí svěřenci
Palec hore.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Tak dnes jsem konečně obdržel zakoupené sazenice 7pot white a 7pot wes. Jako bonus za čekání jsem obdržel ještě odrudu Superhot beast takze Luxuus hybrid. Sazenice byli teda o polovinu menší než mam aktuálně moje rostle ale vypadají zdrave. Navíc byli predpestovany v perlitu takze jsem viděl i nádherný korenovy systém bez škůdců. Holky jsem hned presadil a doufám že se rychle chytnou. Fotky dodám o víkendu. 

Zdroj jsou predpokladam Seminka-chilli?
Lobo ty mas malo svych jo? 

Nene je to jiny zdroj, případně ti ho sděl v PM kdyz budes chtítsakevi píše:Zdroj jsou predpokladam Seminka-chilli?

To víš jsem nenazranej maniak, nejradši bych pěstoval všechny odrůdy na světěMartinS píše:Lobo ty mas malo svych jo?