Zrzek 2016
Re: Zrzek 2016
Zimbabwe Bird v takový mega kýblu?? No tak to budeš mít mega keře jako prase- Muj odhad každý cca 500 plodů

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3155
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Zrzku ty jedeš, všecko máš dvojnásobné
i ty Prokiho rajčátka už jsou stromy. Příští rok jedu ve tvém substrátu, ten si stejně necháváš vozit z Černobylu 
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
Z.Birdy jsou v 5-ti litrech, ostatní v 10-12l. Jestli bude mít každá 500 plodů tak to bude super na kořeníčkolobo píše:Zimbabwe Bird v takový mega kýblu?? No tak to budeš mít mega keře jako prase- Muj odhad každý cca 500 plodů![]()
By ses divil, po výsevním to byl mix loňského a nového substrátu od soběslavi a teď poslední přesazení šlo do substrátu od Agra, kde jsem dal vrstvu sušeného kravského separátu. Jinej substrát v takovým množství za tu cenu jsem nesehnal 50l/119Kč. A na rajčátkuuž mi odkvetl květ takže nasazujeme plodíkOMO píše:Zrzku ty jedeš, všecko máš dvojnásobnéi ty Prokiho rajčátka už jsou stromy. Příští rok jedu ve tvém substrátu, ten si stejně necháváš vozit z Černobylu
- Zrzek
- Stálý člen
Ahoj,
po týdnu další up.
Dneska spíše zaměřeno na obrázky. Holky po přesazení dostaly jen zálivku lignohumátem, hnojivo zatím berou ze substrátu. Tak tady pár obrázků, pěknou zábavu
Carolina Reaper

Devils Tongue White

Squash Yamaica Yelow

Cherry Chocolate

Jalapeno Herkules

Haba - Proki (pracovní název)

No a tady ptačí sestava ze Zimbabwe

Takhle to teď vypadá jako celek, včetně truhlíku rajčátek.

Ať se daří i vám
Přidám ještě malý příběh:
Včera na místních slavnostech piva jsem objevil zajímavý stánek, jen co jsem přišel blíže, tak se ze stánku naklonil sympatický mladík a podává mi mýchatko s nějakou červenou majdou abych ochutnal jestli mám rád pálivé. To jsem s chutí ochutnal, dali jsme se do řeči a já postupně koštoval vše co tam měl vystavené. Omáčky celkem fajn jak chutí tak i pálivostí. Jen při té poslední jsem nevěnoval dostatek pozornosti tomu do čeho to mýchátko máčí a ani mě neodradila (a to měla) ta černá barva. Jistě tušíte, že to nebyla jen tak nějaká omáčka, ano byl to extrakt (tenhle údajně 6,4 mil.) Hezky jsem si to protrpěl jak raněné zvíře, ale přežil jsem, poděkoval a radši odešel. Kdo ví co by mi dal dalšího. Ovšem zážitek a zkušenost to byla k nezaplacení.
po týdnu další up.
Dneska spíše zaměřeno na obrázky. Holky po přesazení dostaly jen zálivku lignohumátem, hnojivo zatím berou ze substrátu. Tak tady pár obrázků, pěknou zábavu
Carolina Reaper
Devils Tongue White
Squash Yamaica Yelow
Cherry Chocolate
Jalapeno Herkules
Haba - Proki (pracovní název)
No a tady ptačí sestava ze Zimbabwe
Takhle to teď vypadá jako celek, včetně truhlíku rajčátek.
Ať se daří i vám
Přidám ještě malý příběh:
Včera na místních slavnostech piva jsem objevil zajímavý stánek, jen co jsem přišel blíže, tak se ze stánku naklonil sympatický mladík a podává mi mýchatko s nějakou červenou majdou abych ochutnal jestli mám rád pálivé. To jsem s chutí ochutnal, dali jsme se do řeči a já postupně koštoval vše co tam měl vystavené. Omáčky celkem fajn jak chutí tak i pálivostí. Jen při té poslední jsem nevěnoval dostatek pozornosti tomu do čeho to mýchátko máčí a ani mě neodradila (a to měla) ta černá barva. Jistě tušíte, že to nebyla jen tak nějaká omáčka, ano byl to extrakt (tenhle údajně 6,4 mil.) Hezky jsem si to protrpěl jak raněné zvíře, ale přežil jsem, poděkoval a radši odešel. Kdo ví co by mi dal dalšího. Ovšem zážitek a zkušenost to byla k nezaplacení.
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Ty extrakty jsou peklo chut zadna hořko kysela operace strev kytky super !!!
Moc pěkné...
- Zrzek
- Stálý člen
Hořko-kyselá operace střev,přesně tak jsem se cítil po ochutnání.Vasjis píše:Ty extrakty jsou peklo chut zadna hořko kysela operace strev kytky super !!!
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Jsi ďábel... 
Rostlinky zdravé jak mají být...
Rostlinky zdravé jak mají být...