Balkon 2015
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2015
Mám jen dvě sázel jsem pozdě až někdy koncem března a nevěděl sem jak to bude vůbec tak sem zasadil jen dvě co sem dostal od chillimaxe ale ještě chvilku je nechám doma pak na léto někam pod strom na zahradu kde moc nefouká ale pak se zase bojím že nestihnou vykvést a uzrát že je spálí mráz a když vyrostou nějak hodně tak je nebudu mít jak uklidit
to je oč tu běží 
Ty poslední odrůdy to je co, jinak taky mám totéž a když vidím jak se jiným už HABA větví... Ale máš už tam taky pěknou z plodama 
- Vasjis
- Stálý člen
Sam nevim co to je bud red nabo yelow sazel sem pozde a ted uz to nemam jak dohnat a dost mne to se.. Snad tam nejaky jeste budou a Tsm dam napodzim dom dozrat
-- 28 čer 2015 12:03 --
Sam nevim co to je bud red nabo yelow sazel sem pozde a ted uz to nemam jak dohnat a dost mne to se.. Snad tam nejaky jeste budou a Tsm dam napodzim dom dozrat
-- 28 čer 2015 12:03 --
Ty klacky vyndej. To nejsou rajcata nebo Rocota aby to muselo byt podeprene. Naopak kytka zchoulostivi, pokud je k necemu pripoutana.
Az si zvykne na vitr, tak stonek zesili.
A když přijde fučák a nestihnou si zvyknout, tak máš po nichMartinS píše:Ty klacky vyndej. To nejsou rajcata nebo Rocota aby to muselo byt podeprene. Naopak kytka zchoulostivi, pokud je k necemu pripoutana.
- Vasjis
- Stálý člen
Bydlím v 8 patře a fouká tu fakt dost nechám je tam
při vyndavání bych stejně potrhal kořeny nejspíš