Holu 2016
Re: Holu 2016
Takhle na fotce to vypadá, že to dají. Středy jsou stále zelené a možná to i obrůstá.. 

No hele vim že to na první pohled vypadá neblaze ale pokud tam máš aspon nějaký malý lístky jako na tý fotce, tak je to relativně v pohodě, listy narostou nový a sklizeň bude neboj 

Pedro píše:Takhle na fotce to vypadá, že to dají. Středy jsou stále zelené a možná to i obrůstá..
Taky si myslím a pokud se jim nebude chtít, tak se taky svět nezboří a já to holt ten jeden rok zkusím přežít.lobo píše:No hele vim že to na první pohled vypadá neblaze ale pokud tam máš aspon nějaký malý lístky jako na tý fotce, tak je to relativně v pohodě, listy narostou nový a sklizeň bude neboj

Už je to pár týdnů, co jsem se neozval. Mnozí z Vás se určitě domnívali, že můj prapor musel utrpět fatální porážku z které se nedokázal vzpamatovat a odebral se do věčných paprikových lovišť. Opak je ale pravdou. Sice polo-porážka přišla, ale i přes větší ztráty jsem ochoten tvrdit, že se mise podaří, stále bojujeme! Sice ne v takovém měřítku v jakém jsem předpokládal, ale ve válce to nikdy není tak, jak si člověk představuje. Abych tady jen nemlel bez nepodložených faktů, tak jsem je samozřejmě vyfotil při jejich snažení se dostat do týla nepřítele a uštědřit mu co největší porážku s co možná největším ziskem. 
Chinese multicolor

Zbytek okrasek

Cheiro Roxa krásně nasazuje nové lístky, v pozadí je vidět druhé Cheiro

TSM

Jalapeno Maylon

Lanceolatum se taky vzpamatovává a začíná se mu dařit

Sladké docela "v pohodě"

Na zítra jsem si schoval fotečky těch největších es z generálního štábu a máte se na co těšit!

Chinese multicolor
Zbytek okrasek
Cheiro Roxa krásně nasazuje nové lístky, v pozadí je vidět druhé Cheiro
TSM
Jalapeno Maylon
Lanceolatum se taky vzpamatovává a začíná se mu dařit
Sladké docela "v pohodě"
Na zítra jsem si schoval fotečky těch největších es z generálního štábu a máte se na co těšit!

No Parada uvidíš jak budou vypadat za měsíc. Teď to poroste třikrát rychleji pac bude více světla a více teplo. Uplne bohaté postačí kdyz ti to začne kvést az v Červenci. 

Minulý rok jsem měl první nasazené plody na začátku prázdnin. A měl jsem krásnou úrodu. Vlastně dvě. Jednu malou ke konci srpna, pak se všechny kytky zbláznily a druhou mnohem větší úrodu jsem sklízel ke konci října. Ale byly to annumky.
Vsadím se, že během pár týdnů ti ty kytky "vybuchnou" a budou z nich pořádné keře.
Vsadím se, že během pár týdnů ti ty kytky "vybuchnou" a budou z nich pořádné keře.
Ty mu přeješ věci, přežil očistec a teď mu to ještě vybouchne