Plán boje
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Plán boje
Oba to máte parádní ! Já si myslím že 6x4 cm lať se nemůže zlomit když bude cca po 80 cm spíš my de o to aby se nějak nedostal pod to ( samozřejmě folii zahrabu do země ) jsem sám zvědav jak tohle celé dopadne
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
proto ztracene bedneni, budes mit betonovou patku, kterou si můžeš odvézt. nicméně je to už dost větsí akce než jen nabouchat tyče do zemiVasjis píše: Zapoměl jsem napsat že je to na části pozemku který máme bohužel jen v podnájmu takže mi tam naši nic betonovat nedovolí
ať ti vyjde tvůj plán, já na skleníku skončím, neboť se dostanu s cenou tam kam už nechci
- Vasjis
- Stálý člen
dik zkusim to nejak udelat a uvidime co ukaze cas nějak to zboucham dohromady uz se na to tesim a trochu se i bojim jak to dopadne jestli mi rozumite
Promiň.. asi mi v clipboardu zůstalo něco jiného... Ale ostatní ti už správný odkaz dali.Vasjis píše:Kendy píše:Vzpomněl jsem si na jedno z pěkných témat:
Berryho stavba fóliáku
http://www.chilli-forum.cz/posting.php? ... 03#preview
Máš tam pěkné obrázky a stavěl ze stejných latí.
Nefunkční odkaz a bohužej sem beryho nikde nenašel
- Vasjis
- Stálý člen
Nic se neděje mám už z toho hlavu v pejru a jestli přijde na jaře něco jako Kyryl tak potěž pánbůb ( papriky vem čert ) hlavně až to ulítne aby to někomu něco neudělalo nebo nerozmlátilo něco drahýhoKendy píše:Promiň.. asi mi v clipboardu zůstalo něco jiného... Ale ostatní ti už správný odkaz dali.Vasjis píše:Kendy píše:Vzpomněl jsem si na jedno z pěkných témat:
Berryho stavba fóliáku
http://www.chilli-forum.cz/posting.php? ... 03#preview
Máš tam pěkné obrázky a stavěl ze stejných latí.
Nefunkční odkaz a bohužej sem beryho nikde nenašel
Pořádně ukotvit, do rohu (případně i na střed) nějaký sloupek, zavětrovat a maximálně se ti nějaká lať zlomí, ale jen tak to neuletí.Nic se neděje mám už z toho hlavu v pejru a jestli přijde na jaře něco jako Kyryl tak potěž pánbůb ( papriky vem čert ) hlavně až to ulítne aby to někomu něco neudělalo nebo nerozmlátilo něco drahýho
A pokud budeš chtít být drsoň, tak to postav jako střechu. Betonový základy (místo věnce) do kterých zapustíš závitové tyče, na ně něco jako pozednici a pak to neuletí určitě Ale ne že bych ti to radil. To je už něco, co moc mobilní nebude. A ani levné.
- Vasjis
- Stálý člen
Tak jsem to dneska okopal celkem byla kosa 4C a chvilema mi do toho snezilo ale dal jsem to. Pak vyrazim za babi a dedou byl tam strejda a ten proste ze to musi odletet a prekecal mne at to otocim o 90° tak jsem dopil vino a vyrazil dom zas kopat vyhnala mne az vybyta baterka kolem 18:30 takze mam hotovo asi 40% toho co jsem dneska chtel udelat zklamani ale cely vikend predemnou foto bude nekdy v tydnu ted nestiham
-
- Stálý člen
- Reputace: 3413
Hlavně vydržať a ono to půjde, taky sem si myslel že můj skleník sfouknem během pár dní , a táhlo se to jak sopel u nosa a teď na to vzpomínám s úsměvem.... Uvídíš že tě bude chválit široký okolí a papričky porostou jak chíllenéé