Holu píše:Díky. Aktualizován první příspěvek - doplněno o počet papriček u kterých už je vidět alespoň část stonku. Zítra dodám fota dalších divošek.
Rozhodl jsem se taky, že letos je poslední rok, co klíčím v JIFFY. Je to zlo.
Shrnutí tady už padla od více lidí, já se k ním musím připojit. Je to super, když to člověk počítá na stovky kusů rostlin, to se pak vyplatí, není s tím tolik práce. Největší mínus vidím v tom, že neudržíš stabilní vlhkost i kdyby ses na hlavu stavěl, buď budou suchý nebo je utopíš. Všude ti budou tvrdit, že ten obal od Jiffů nebude vůbec bránit v jejich kořenovém růstu, opak je bohužel pravdou. Já osobně ten obal budu sundavat před přesazením (dělal jsem to i minulý rok u některých a rozdíl je znát). Díky bohu mi ještě letos nezačaly plesnivět, ale najde se každý rok jedna, dvě. U mě je to ještě víc pravděpodobnější, protože jim nedržím schválně stabilní teplotu (viz první příspěvek).Kiko píše:Preco ak sa smiem spytat ? Ja som klicil prvykrat v Jiffoch tento rok ( teda som vobec nieco klicil prvykrat ak neratam fazulu na Zakladnej skole) , a nepridu mi nejako problematicke. Cital som tu o plesniach, o tom, ze neklicia semena, ale nic z toho ma nestretlo.
Moje řeČHolu píše:Rozhodl jsem se taky, že letos je poslední rok, co klíčím v JIFFY. Je to zlo.
už jich mám jen 100 ksColostomizer píše:Moje řeČHolu píše:Rozhodl jsem se taky, že letos je poslední rok, co klíčím v JIFFY. Je to zlo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host