LOBO - prales 2015
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3125
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: LOBO - prales 2015
jj .. JPGS je přeslěchtěná fifinka .. ale výsledek stojí za to 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
To teda stojí ta ochutnávka plodů od tebe stála opravdu za to, luxusní chutovkaOMO píše:jj .. JPGS je přeslěchtěná fifinka .. ale výsledek stojí za to

Pěkná práce, ať rostou do pálivosti 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Já bych se spolehnul na tuto rovnici:lobo píše:Včerejší den se nesl ve znamení PREVENCE.
Zavěsil jsem lepové desky a provedl jsem první preventivní postřik proti škůdcům, BIO přípravkem ROCK EFECT. Jelikož moje jabloně na zahrádce už byli opět napadeny mšicemi tak nebylo nač čekat a k tomu se mi opět ve fóliovníku zabydleli mravenci.![]()
mravenci =

Mimochodem, pěkný obsah fóliáku! Ať rostou! Jo, a mimochodem ... těším se na www

S temi mravenci bojuji kazdy rok. Vzdy se zabydli primo u nejake kytky a pak lezou po stonkach a prohledavaji kazdy milimetr a hledaji msice, ktere by mohli chovat a a parazitovat na nich. Nechci tam strikat zadnou chemii a tak jim akorat zneprijemnuji zivot tim ze je vyplavuji pri zalevani. Jak rikam kazdy rok je tam mam a msice mivam ale v malem mnozstvi. Rock Efect je jako orevence dobry akorat se musi strikat pravidelne v prubehu cele vegetace a pri nejhorsim kdyz uz nic tak Mospilan to jisti
Jinak ty webky to je beh na dlouhou trat ale je to pro me jeden ze zpusobu jak se zlepsovat v Anglictine

Jinak ty webky to je beh na dlouhou trat ale je to pro me jeden ze zpusobu jak se zlepsovat v Anglictine

Dnes tu mám MULTIUPDATE :
Cheiro Roxa mi dělá opravdu radost. Na balkoně se jí evidentně daří fajně tak tam letos zůstane celou sezonu :

V kýblech nachystaný holky který půjdou na záhon, a v e foliovníku je nechám do konce Května a pak je vynesu ven.

Tady máme Rocota, který se táhnou do nekonečna a ne a ne se zastavit a to jsou pořád v kelímku 0,5l, do konce tohoto týdne ale už pujdou do 15l kýble a už zůstanou venku na zahradě.

A tady první rozkvetlý chlupatec :

Cheiro Roxa mi dělá opravdu radost. Na balkoně se jí evidentně daří fajně tak tam letos zůstane celou sezonu :
V kýblech nachystaný holky který půjdou na záhon, a v e foliovníku je nechám do konce Května a pak je vynesu ven.
Tady máme Rocota, který se táhnou do nekonečna a ne a ne se zastavit a to jsou pořád v kelímku 0,5l, do konce tohoto týdne ale už pujdou do 15l kýble a už zůstanou venku na zahradě.
A tady první rozkvetlý chlupatec :
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169