Holu: Sezóna 2015
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Holu: Sezóna 2015
Přidávám dnešní update. Od minulého týdne se mi annumky rozrostli o 15cm. Což považuji za úspěch, ale když se na ně podívám zblízka, tak mají docela málo listů ve spodní části. Naopak chineskám se nějak nechce růst. Začínám mít problémy s nedostatkem místa.
Chinesky

Pohled shora, jak je vidět, tak už je to doopravdy extrém.

Annumky

Tohle je zbytek papriček, které jsou moc malé.

Chinesky
Pohled shora, jak je vidět, tak už je to doopravdy extrém.
Annumky
Tohle je zbytek papriček, které jsou moc malé.
Já myslím, že je to paráda....ještě měsíc to bude doma a tak to všechno bude akorát...já mám některé úplně prťavé, ale nevadí...příroda si poradí 

- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Annumky to normálně ženou dost rychle do výšky...chinesky se ze začátku drží při zemi...ale jak dostanou místo pro kořeny, tak se z nich stanou stromy 

http://www.foto-tapety.cz
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Souhlas. Navíc mi přijde, že úplně nejvíc to nahoru ženou C. baccatum ... Máte někdo podobnou zkušenost?chilli-max píše:Annumky to normálně ženou dost rychle do výšky...chinesky se ze začátku drží při zemi...ale jak dostanou místo pro kořeny, tak se z nich stanou stromy![]()
Jak píšu, annumky vyrostou cca o 15cm za týden, chinesky mají max těch 15cm, celkově.
Jo, to je krása.
Ono to asi bude i tím, že se mi u toho okna už začínají tlačit, ale já jsem tak línej, že jsem ještě s fóliákem letos nezačal. Budu to muset příští týden napravit. Jinak taková otázečka, co je možný pěstovat venku mimo fóliák z těch druhů co mám?
Co se týče těch baccatum .. mám Bishops vysazený ve stejný den jako annumky. Od největších annumek je menší o cca 10cm, ale od těch nejmenších je zase větší 10cm, takže bych řekl, že rostou ty moje úplně stejně.

Jo, to je krása.

Co se týče těch baccatum .. mám Bishops vysazený ve stejný den jako annumky. Od největších annumek je menší o cca 10cm, ale od těch nejmenších je zase větší 10cm, takže bych řekl, že rostou ty moje úplně stejně.

- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pravdu díš....je fakt že baccatum jedou ještě víc než annumky a ve výsledku je z toho šílený křovíColostomizer píše:Souhlas. Navíc mi přijde, že úplně nejvíc to nahoru ženou C. baccatum ... Máte někdo podobnou zkušenost?chilli-max píše:Annumky to normálně ženou dost rychle do výšky...chinesky se ze začátku drží při zemi...ale jak dostanou místo pro kořeny, tak se z nich stanou stromy![]()

http://www.foto-tapety.cz
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
můžu potvrdit. Aji lemon drop a Aji angelo vyletěli jako střely a hravě předběhly jalapeńa, které byly o měsíc starší.