Vavy.p sezona 2015
Re: Vavy.p sezona 2015
V jak velkym kvetinaci jsi to prezimoval? Pristi rok uz urcite chci neco zachranit, tento jsem se na to vykaslal kvuli Smutnicim.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Držím ti palce, ať to holka zvládne. Také přemýšlím, že když bude dobrý výhled počasí, že ke konci dubna nějaké šoupnu do foliáku ... sazenic mám dost, takže ztráty by tolik nebolely ..... ještě uvidím.
http://www.foto-tapety.cz
Takhle má být u nás...řekl bych stále stejně až do května...chilli-max píše:Držím ti palce, ať to holka zvládne. Také přemýšlím, že když bude dobrý výhled počasí, že ke konci dubna nějaké šoupnu do foliáku ... sazenic mám dost, takže ztráty by tolik nebolely ..... ještě uvidím.
http://m.accuweather.com/cs/cz/pardubic ... ast/125084" onclick="window.open(this.href);return false;
- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
MartinS píše:V jak velkym kvetinaci jsi to prezimoval? Pristi rok uz urcite chci neco zachranit, tento jsem se na to vykaslal kvuli Smutnicim.
No Já to dával v listopadu jen na dozrání. ... 10l kyblík a oni holky dozravali v klidu az do ledna.... tak jsem je nechal...... Ted dostali 20l a budou venku... říkal jsem si když vydržely listopad tak ted už to daj taky..... vyhledove mrznout nemá tak uvidíme.
Chilli-max.... s malejma bych se bál, ale tahle holka to dava na severním okně celou zimu je z ocelena. ...

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase po 14ti dnech update. ..
pro začátek na porovnání loni 28.4. a letos 19.4.
2014

2015

malá přehlídka...

ten čahoun vzadu bishop crown.... jsem zvědavý co z toho bude zatím to vypadá že budu muset probourat sklenik...

panašování u calica..

biquinha moc nechcou růst ale uvidíme prej mívají tak 30cm tak to by mohli časem dát

perličky začínají pěkně tmavnout

celá sestava pohromadě

a musel jsem vyrobit stan.... stejně jsem to nestihl včas, pár mazliků se mi stejně přpálilo...ale nevadí lupení se nejí...
saláty už zbyli jen 3 a ředtkve jsou sežraný.... už se holkám dělá místo...

no a někde jsem tu četl, že kocouři dělaj zle.... ten náš jen hlídá...

no a tady za oknem rocotka ty mají skleník zakázanej.... svítí na ně max 3-4 hodiny deně

pro začátek na porovnání loni 28.4. a letos 19.4.
2014
2015
malá přehlídka...
ten čahoun vzadu bishop crown.... jsem zvědavý co z toho bude zatím to vypadá že budu muset probourat sklenik...
panašování u calica..
biquinha moc nechcou růst ale uvidíme prej mívají tak 30cm tak to by mohli časem dát
perličky začínají pěkně tmavnout
celá sestava pohromadě
a musel jsem vyrobit stan.... stejně jsem to nestihl včas, pár mazliků se mi stejně přpálilo...ale nevadí lupení se nejí...
saláty už zbyli jen 3 a ředtkve jsou sežraný.... už se holkám dělá místo...
no a někde jsem tu četl, že kocouři dělaj zle.... ten náš jen hlídá...
no a tady za oknem rocotka ty mají skleník zakázanej.... svítí na ně max 3-4 hodiny deně
Krásné kytky. Do skleníku je dáváš jen přes den nebo už si je tam přestěhoval natrvalo?
- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nosím, ale teď hlásí přes noc 7a víc tak tu budou nocovat .... Pokud bude předpověď pod 6 jdou zase domů.