Začínáme

hoši když budete šikovní tak se nic nesesype ale stou folii je to masakr já kupuji folii z polska která má vydržet 4 roky bez sundávání a šířka je 6m a běžný metr je za 70kč takže mě to vyjde cca 4x levněji než ta vaše ale je to jen konstatování protože já taky nemám peníze na víc takže beru to co jde a jinak počasí je všude stejné a jinak ty sítě vyjdou levněji než latě alespoň když jsem to počítal jáKirjoittaa píše:Zdravím, stavba bohužel nepokračuje. Chtěli jsme stavět teďka o prázdninách ale počasí si z nás dělá srandu, máme tu sněhu víc než o vánocích a nedá se v tom pracovat, příští víkend když nebude jako v lednu tak se do toho pustíme
. Kari síťě používat nebudeme, teď to chceme postavit z latí, budeme to zapouštět asi 30cm do země . Myslíte, že budou 3x5 stačit? My už jsme pro ně rozhodnutý ale radši se zeptám jestli to není úplně blbej nápad. Aby se nám to pak nesesypalo jako balíček karet, vzali by jsme 6x4 ale přece jenom jsme chudý studenti a jsou dražší
.Folii na to chceme dát tuto: http://www.plachty-folie.cz/folie-a-pla ... FLP011Z%5D" onclick="window.open(this.href);return false; Uvidíme co z toho vyleze.. hlavně držte palce, budeme to potřebovat
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti