Holu: Sezóna 2015
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Holu: Sezóna 2015
Lignohumát můžeš kdykoliv, hnojivo vzhledem k substrátu, nech alespoň 3-4 týdny ležet ...chilli focus nepoužívám...nevím 

http://www.foto-tapety.cz
OK, díky 

Tak dneska mám docela málo času, tak přináším fotky už teď zrána. Jinak co se týče hnojiva tak jsem se ještě nerozhodl. Možná, že hnojit vůbec nebudu do té doby, než si o to kytičky samy řeknou.
Pohled na chinesky, je vidět každý den jak rostou, ale ne do výšky. Nějak se mi zadrhly na výšce a nelezou.

Bishop Crown jede jak blesk.

Na druhém okně je to jako v pralese. Už se tam začínám ztrácet. Dneska jsem je u okna otočil, tak proto jsou tak nahnuté.

Pohled na chinesky, je vidět každý den jak rostou, ale ne do výšky. Nějak se mi zadrhly na výšce a nelezou.
Bishop Crown jede jak blesk.
Na druhém okně je to jako v pralese. Už se tam začínám ztrácet. Dneska jsem je u okna otočil, tak proto jsou tak nahnuté.
Pěkně ti to roste
mě Habanero Bonda vyklíčili 7 z 10ti,ale třem co vylezli zůstala slupka ze seminka na lístkách a nechtěla spadnout,při pokusu o vyproštění jsem dvě urval 

Zrovna u těch Bonda se mi to taky 2x stalo. U první jsem omylem utrhl část děložního lístku, ale nechal jsem jí, jestli se z toho dostane. Sice není tak velká jako ostatní, ale dostala se.
U druhé jsem byl značně opatrnější - nechal jsem jí 3 dny a po třech dnech jsem se snažil semínko sundat. Kupodivu to šlo velice hladce.

Tak dnes opět takový menší update. Celkově bych řekl, že mi papriky začaly neuvěřitelně rychle růst, což bylo dnes korunováno tím, že mi annumky začaly nasazovat na květy. Tak proto bych se chtěl zeptat, zaštipujete nůžkami a jenom květ? Za případné rady děkuji.
Pohled na Habanera, TSM a Bishopy shora

Pohled ze strany

Ring of Fire a Jalapeno shora (+ to malé jsou TSM a Habanera)

Ze strany

Porovnání velikosti Habanera s šampusem.

Porovnání Jalapena s šampusem (o pár centimetrů už přerostlo
)

Pohled na Habanera, TSM a Bishopy shora
Pohled ze strany
Ring of Fire a Jalapeno shora (+ to malé jsou TSM a Habanera)
Ze strany
Porovnání velikosti Habanera s šampusem.
Porovnání Jalapena s šampusem (o pár centimetrů už přerostlo

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Pro správnou interpretaci měřítka nutno poznamenat, že to je sovětský šampus, ten je dvakrát větší a silnější než šampusy imperialistických soudruhů 
Ale teď vážně ... pěkně Ti to roste! Koukají ven a těší se

Ale teď vážně ... pěkně Ti to roste! Koukají ven a těší se

Tak tak.
Já už taky pokukuju po hezkým počasí. Už bych je rád vyhodil ven na čerstvý vzduch. Teď ho sice mají taky dost, ale za oknem a venku je rozdíl. Díky