Ahoj, ahoj,
tak doufám, že to vyklíčí. Udržuju to vlhké, semínka jsou stále nabobtnalá. Preventivně to ošetřuju Polyversem, je to bio a mám s ním dobré zkušenosti. Zrovna včera jsem tím na pokojovce zničil plíseñ na půdě. Jestli jsem to dobře pochopil, první zeleñ bych mohl vidět po týdnu, ale taky až po šesti.
Honza - 2015
Re: Honza - 2015
Zdravím,
neodolal jsem a kvůli semenům jsem v Bille koupil balíček s chilli. Taky mi přišla poštou další Fatali yellow a 7pot. V sobotu to zaseju. Potřeboval bych poradit. V balíčku bylo habanero red, Jalapeño, potom Rawit a něco označené Spanish pepper červené a žluté. Mohlo by jít o Cayenne red a yellow? Vzhledově to tak nějak odpovídalo. Díky
neodolal jsem a kvůli semenům jsem v Bille koupil balíček s chilli. Taky mi přišla poštou další Fatali yellow a 7pot. V sobotu to zaseju. Potřeboval bych poradit. V balíčku bylo habanero red, Jalapeño, potom Rawit a něco označené Spanish pepper červené a žluté. Mohlo by jít o Cayenne red a yellow? Vzhledově to tak nějak odpovídalo. Díky
Ty jo kupovat seminka konkretnich druhu v Bille je jak kupovat tam elektroniku...
Tyhle supermarkety jsou nekdy dost mimo s tim co si mysli ze prodavaji a co to opravdu je.
Viz jine tema kde v lidlu prodavaji Jamaican jako Scotch bonnet. Nahod fotku.
Tyhle supermarkety jsou nekdy dost mimo s tim co si mysli ze prodavaji a co to opravdu je.
Kolego...nekoupil semínka, ale krabičku s čerstvým chilli. I já takto několikrát koupil...a letos z toho mám zaseto ;-)MartinS píše:Ty jo kupovat seminka konkretnich druhu v Bille je jak kupovat tam elektroniku...
Koupil jsem v Bille takto i sweet mini papričky...skvělé.
Edit . ty druhy tam jsou na fotce ze zadu a docela dobře popsané.
Ano, přesně tohle jsem myslel. Jen koupit opravdu čerstvé je problém, ale s trochou štěstí se dá. Já je kupoval v Bille na Florenci a sweet mini mají v Bille na hlavním nádraží....tam jsem je koupil několikrát. Jsou to takové dobré, sladké jednohubky. Už jsou také vyseté
.

Takže by to mohlo klíčit? Myslíš, že by ta Spanish mohla být Cayenne?
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele: