Zatím nejpálivější byla sušená Bhut Jolokia tady z webu 

 Když sem si jí cca před půl rokem objednal prvně, přistupoval sem k ní s respektem, jelikož sem četl o její síle na netu. Ale zvědavost byla větší tak sem jí lupnul tak půlku...no nasledoval sled, pocení, bolesti, strašlivého nadávání, na konci odměna v podobě uvolnění svalů. Vysmrkal sem snad i to co sem v sobě neměl, vypotil snad bazén vody a brečel jak holka u Titanicu, zkrátka a dobře premiéra jak má být 
Na příští rok bych rád zkusil Morugu když se dostanu k semínkům a něco z toho vyroste 

Jinak moje 3 druhy chilli už začínají dozrávat, což vzhledem k tomu, že jsou venku teprve něco málo přes měsíc docela jde, ale chtělo to dřív. Jednu jsem ochutnal a musím říct, že nevím co za druh sem chutnal (Taka, Zimbabwe a nebo African Devil) ale bylo to určitě ostřejší jak Jalapenos 

 snad to dozraje než začnou podzim a bude už takový po chmurno.  
