Vašíku, ty jsou choco. Ty ti nechutnají čus
Hanácké sklenik
- OMO
- Stálý člen
- Příspěvky: 2195
- Registrován: 03 říj 2012 19:03
- Reputace: 3021
- Obrázky: 0
- Bydliště: Uh. Hradiště
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hanácké sklenik
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
-
- Nový člen
- Příspěvky: 13
- Registrován: 10 říj 2016 17:00
- Reputace: 54
- Obrázky: 0
- OMO
- Stálý člen
- Příspěvky: 2195
- Registrován: 03 říj 2012 19:03
- Reputace: 3021
- Obrázky: 0
- Bydliště: Uh. Hradiště
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hanácké sklenik
Čau, tohle měl být Nagabrain Chocolate ? Pokud ano, tak Venca má taky červený. Já mám 2 kytky jedna je hnědá a druhá zatím barvu nechytá. Semínka jsou z 1 plodu od Mira Kleny. Varoval mě že to nebylo izolované i tak krásné kytka Můj tip že je to šmrnclé Apocalypse. Příští rok zkušíš znovu a lépe.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Hanácké sklenik
tohle je špica klidně bych bral semínka
-
- Nový člen
- Příspěvky: 13
- Registrován: 10 říj 2016 17:00
- Reputace: 54
- Obrázky: 0
Re: Hanácké sklenik
Semínka určitě budou
Ty první papričky se ani snad nemohly s ničim sprášit jelikož byly úplně první, tak jen doufám, že z toho vylezou ty stejný
První porozená má 17 g, brzy s kolegou uděláme koštovačku
Taky jsem u něj byl na špionáži tak se podělím o to co roste i u něj Kromě tun "beraních rohů" jsou tu nějaký krásný kousky
Dozrávající Big Black Mama, taky brzo půjde pod nůž na darování orgánů.
Naganero F2, přestože bylo zbídačený prvníma mšicema, tak jede obstojně. Velmi jsme zvědaví na košt .
Habanero Martinique a Devil's Tongue Yellow plodí ve velkým, ikdyž i toho DTY to tak moc vidět není, křák ale však narostl pořádnej.
Ne všechny rostlinky jsou tak krásně ovalený, pálivky dělají pořádný cavyky.
První je Karolinka, plod se tváří jako že by to měla být ona, ale ty fialový stonky dlouho přesvědčovaly o tom, že to bude možná něco jinýho
Druhá Bhut Jolokia a třetí Apocalypse, prostoru mají, rostlinky pěkný, ale do nasazování se jim nechce, ludry. Jednou výhodou je, že pro obstaraní pálivosti máme papriček dost, ale rádi bychom se dostali i k mnoha chutím
Závěr tentokrát nebude takovou chloubou, spíše naopak. Jedná se o Bahamskou kozu, u mě je z ní zakrslík a u kolegy taky. Pár plodů, rostlinka moc růst nechce. A to jsem ji sháněl na základě toho, že se má jednat o velmi plodnou a chutnou odrůdu. O chuti zatím toho moc nevíme, ale plodnost zatím není taková jakou očekáváme. Stává se Vám to taky u této odrůdy nebo se spíš jedná o nějakou biologickou variabilitu a sešly se 2 špatný semínka? Nesmím opomenout to, že klíčily ze všech úplně nejhůř.
Příště možná už i nějaké dojmy z koštů či nějaká kulinařina
Ty první papričky se ani snad nemohly s ničim sprášit jelikož byly úplně první, tak jen doufám, že z toho vylezou ty stejný
První porozená má 17 g, brzy s kolegou uděláme koštovačku
Taky jsem u něj byl na špionáži tak se podělím o to co roste i u něj Kromě tun "beraních rohů" jsou tu nějaký krásný kousky
Dozrávající Big Black Mama, taky brzo půjde pod nůž na darování orgánů.
Naganero F2, přestože bylo zbídačený prvníma mšicema, tak jede obstojně. Velmi jsme zvědaví na košt .
Habanero Martinique a Devil's Tongue Yellow plodí ve velkým, ikdyž i toho DTY to tak moc vidět není, křák ale však narostl pořádnej.
Ne všechny rostlinky jsou tak krásně ovalený, pálivky dělají pořádný cavyky.
První je Karolinka, plod se tváří jako že by to měla být ona, ale ty fialový stonky dlouho přesvědčovaly o tom, že to bude možná něco jinýho
Druhá Bhut Jolokia a třetí Apocalypse, prostoru mají, rostlinky pěkný, ale do nasazování se jim nechce, ludry. Jednou výhodou je, že pro obstaraní pálivosti máme papriček dost, ale rádi bychom se dostali i k mnoha chutím
Závěr tentokrát nebude takovou chloubou, spíše naopak. Jedná se o Bahamskou kozu, u mě je z ní zakrslík a u kolegy taky. Pár plodů, rostlinka moc růst nechce. A to jsem ji sháněl na základě toho, že se má jednat o velmi plodnou a chutnou odrůdu. O chuti zatím toho moc nevíme, ale plodnost zatím není taková jakou očekáváme. Stává se Vám to taky u této odrůdy nebo se spíš jedná o nějakou biologickou variabilitu a sešly se 2 špatný semínka? Nesmím opomenout to, že klíčily ze všech úplně nejhůř.
Příště možná už i nějaké dojmy z koštů či nějaká kulinařina
- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Hanácké sklenik
17 G je masakr měl jsem tak velkýho 7 pot brainstrain yellow maá šiška spíš
- stankar
- Stálý člen
- Příspěvky: 1364
- Registrován: 06 dub 2012 18:16
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
- Bydliště: Nový Jičín, 285mnm
Re: Hanácké sklenik
To mi o Bahamian Goatu ani nerikej, uz jsem ji nasadil, snad to fakt byly nejake spatne seminka a geny, protoze vsude sama chvala.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
-
- Nový člen
- Příspěvky: 13
- Registrován: 10 říj 2016 17:00
- Reputace: 54
- Obrázky: 0
Re: Hanácké sklenik
Tak po delší době tu mám refresh
S kolegou už jsme koštovali nějaký papričky co nám chytly barvu
Na košt padly habanero ivory, habanero kukulkan, black finger pepper (ale nezralej, byl se fotit a bylo nám ho líto vyhodit), antillais carribean, habanero martinique a nagabrainu "red", ikdyž té byl jen kousek, takovou dveřovku a na hlavním sezením nám začaly selhávat žaludky, tak jsme je už radši moc nepokoušeli. Našel jsem totiž v mražáku loňskou omáčku co jsem zkoušel z pomerančů a řádně jsme se jí promazali a zvládni jsme ochutnat jen pak ty slabější kousky
Habanero Kukulkan nám dost chutnalo, nemělo takovou přemrštěnou vůni jako ostatní habanera a chuť byla taky střídmější. Habanero Martinique bylo taky výborný a to nejšťavnatější z toho co jsme prubli. Black Finger jako nezralá samozřejmě chutnala jako čerstvě posekanej trávník a voněla taky tak. Antillais Carribean byla docela propadák, na to jak krásně vypadá, tak voněla jako kombinace trávníku a habanera a chuť stejná. Habanero Ivory nám taky moc nelezlo, vůně typického habanera, ale chuť trpká a kyselá. Možná je vyzkoušíme znovu, třeba budou chtít zrát déle . A závěrem nagabrain, zatím to bylo to nejaromatičtější co jsem kdy zkoušel, chuť příjemná a cítil jsem ji ještě půl dne .
To byl nebyl příspěvek, abych sem nepřihodil pár dalších fotek, tentokrát už jen dozrávajících kousků, který půjdou pod nůž. Fotky jsou z obou stanovišť.
A hned ostřejší kousky, naganero si zatím hoví a dozrává, brainstrainy se taky vybarvují, ale ze všech nejpomaleji, snad budou stát za to.
Dozrávající koza a vedle Jonah, možná nakonec předčí úrodu Nagabrainů, ale plody jsou poloviční velikosti. První nagabrainu jsem navážil 17 g ještě ten den, její dvě následovnice obě po 15 g. Jonaha vidím tak do 9 - 10 g všechny.
A Habanero Ivory, vypadá nádherně, tak snad budou chutnější další plody.
Nemohl jsem si odpustit další fotku Nagabrainu. Ikdyž rostlinka začíná trošku chátrat. Pár vnitřních listů začíná opadávat. Nevím jestli dohnojovat nebo radši ne když už dozrávají
Habanero Mustard. Můžu říct, že roste velmi spolehlivě, u mě velká rostlinka obsypaná a u kolegy taktéž.
Habanero Kukulkan.
Black Finger Pepper. Nezralé nás docela překvapily svoji pálivostí. Roste výborně a i plodí. Jedna z mála annumek co máme.
Antillais Carribean, při klíčení byly jedna radost, stejně jako při růstu, ale jestli budou mít všechny takovou na nic chuť, tak to bude velká škoda, prubneme další, jinak všechno poletí do omáček.
S kolegou už jsme koštovali nějaký papričky co nám chytly barvu
Na košt padly habanero ivory, habanero kukulkan, black finger pepper (ale nezralej, byl se fotit a bylo nám ho líto vyhodit), antillais carribean, habanero martinique a nagabrainu "red", ikdyž té byl jen kousek, takovou dveřovku a na hlavním sezením nám začaly selhávat žaludky, tak jsme je už radši moc nepokoušeli. Našel jsem totiž v mražáku loňskou omáčku co jsem zkoušel z pomerančů a řádně jsme se jí promazali a zvládni jsme ochutnat jen pak ty slabější kousky
Habanero Kukulkan nám dost chutnalo, nemělo takovou přemrštěnou vůni jako ostatní habanera a chuť byla taky střídmější. Habanero Martinique bylo taky výborný a to nejšťavnatější z toho co jsme prubli. Black Finger jako nezralá samozřejmě chutnala jako čerstvě posekanej trávník a voněla taky tak. Antillais Carribean byla docela propadák, na to jak krásně vypadá, tak voněla jako kombinace trávníku a habanera a chuť stejná. Habanero Ivory nám taky moc nelezlo, vůně typického habanera, ale chuť trpká a kyselá. Možná je vyzkoušíme znovu, třeba budou chtít zrát déle . A závěrem nagabrain, zatím to bylo to nejaromatičtější co jsem kdy zkoušel, chuť příjemná a cítil jsem ji ještě půl dne .
To byl nebyl příspěvek, abych sem nepřihodil pár dalších fotek, tentokrát už jen dozrávajících kousků, který půjdou pod nůž. Fotky jsou z obou stanovišť.
A hned ostřejší kousky, naganero si zatím hoví a dozrává, brainstrainy se taky vybarvují, ale ze všech nejpomaleji, snad budou stát za to.
Dozrávající koza a vedle Jonah, možná nakonec předčí úrodu Nagabrainů, ale plody jsou poloviční velikosti. První nagabrainu jsem navážil 17 g ještě ten den, její dvě následovnice obě po 15 g. Jonaha vidím tak do 9 - 10 g všechny.
A Habanero Ivory, vypadá nádherně, tak snad budou chutnější další plody.
Nemohl jsem si odpustit další fotku Nagabrainu. Ikdyž rostlinka začíná trošku chátrat. Pár vnitřních listů začíná opadávat. Nevím jestli dohnojovat nebo radši ne když už dozrávají
Habanero Mustard. Můžu říct, že roste velmi spolehlivě, u mě velká rostlinka obsypaná a u kolegy taktéž.
Habanero Kukulkan.
Black Finger Pepper. Nezralé nás docela překvapily svoji pálivostí. Roste výborně a i plodí. Jedna z mála annumek co máme.
Antillais Carribean, při klíčení byly jedna radost, stejně jako při růstu, ale jestli budou mít všechny takovou na nic chuť, tak to bude velká škoda, prubneme další, jinak všechno poletí do omáček.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů