Faboš píše: ↑11 zář 2021 19:31
Pedro píše: ↑11 zář 2021 11:51
Za mne podařená akce.
Dyť ses nudil...
Tak tedy jinak.
Akce byla super jako vždy.

Moc rád jsem všechny viděl, i když na pokec bylo málo času. Celkově to parádně šlapalo a každý věděl co je potřeba. Kdo chtěl ten se zapojil, kdo ne, tak mu bylo napovězeno. Baron hlas nezvýšil, protože to nebylo třeba (pro loba) a bylo super jak skupina Oskar, Faboš a Lazar a spol. téměř vše odvezli už v pátek nahoru, protože tím pádem odpadlo sobotní zmatkování. Kuchyň jela jako drak a bylo vidět, že pod Pražákovým dohledem to funguje skvěle. Koniash a jeho krájecí tempo bylo vražedné

, já mu stačil jen s použitím kuchyňského robota. U hrnců jsme se střídali, jako vodáci u vesel.
Samotný vypalovák byla zabíračka, kdy v 10:00 se začaly hrnout davy a cca hodinku před koncem to přestalo. Omáček a pochutin se prodala spousta, chilli corn carne všechno, klobaněr zbylo asi 10kusů. Velkou novinkou byla letos chilli zmrzlina a myslím si, že by si zasloužila více pozornosti. Popis produktů na prodej byl vyčerpávající, od koření, plodů, pak sušené maso, nakládané sýry, med, marmelády, omáčky zůzných chutí a vůní. Už teď mě napadá co vytvořit na příští rok, ale to uvidím. Také pár věcí nefunguje a nemá je cenu dělat.
Nudit se nebyl moc čas, ale to ví každý kdo tam byl. Bohužel ani nebyl moc prostor na pokec, ale tak to tam hold bývá. Bylo fajn, že se zapojili "nováčci". Takže ještě jednou díky, že jsem u toho mohl být a budu se těšit na nějaké přátelské setkání u piva. No a samozřejmě udělá vše proto, aby mohl být za rok opět v Žopech.
No a na úplný závěr děkuji "Sovičce" v čele s Martinou za hezké dary a báječný dort od paní účitelky
Hezké dny všem.