https://www.kudyznudy.cz/akce/asia-a-chilli-fest-2023
Ahoj vsem, jako kazdy rok se nas par sejde i na tomto chilli festivalu
Byval drive na Naplavce, pak Staropramen areal, loni byl v Holesovicke trznici a letos je na Vystavisti.
Jak vime z lonska, necekejme zazraky. Minule tam byl jeden stanek s chilli, pak jeden nebo dva s omackami a konec.
Zbytek jen vypln v podobe Barber shop, drevorubci a obcerstveni, soutez....
Bylo to tak zoufale, ze jsme tam s Baronkem pak rozdavali chilli plody mezi lidi, aby se o paprickach take neco dozvedeli.
Musim zminit ze tomu neprispelo ani proprsene pocasi.
Letos je to misto drevorubcu, spojene s Asii. Asi proc ne, stejne tam spis pujdu s cilem se potkat, pokecat, vymenit nejake plody a pak se pripadne presunout jinam.
Kdo by letos dorazil?
Pokud jste nikdo jeste nikdy nebyl a znate rozsah Zopskeho vypalovaku, tak to rozhodne necekejte.
Prazsky Chilli fest 7.10.2023
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
- Obrázky: 0
Re: Prazsky Chilli fest 7.10.2023
Ahoj, určitě dorazím. Minule to byla snad největší hrůza, tak třeba budeme letos překvapeni. Vezmu chilli s sebou a moc ráda se s vámi potkám.
Bacula
-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
Zdarec
Ačkoliv sem se zůčastnil několika chilli akcí v Praze na různých místech a ano Náplavka měla svoje kouzlo...
Loni to stálo za starou Golonkovu bačkoru
a letos se bohužel nezůčastním
, ale to už sem predikoval na Vypalováku.
Nicméně se budu teď poměrně často pohybovat po Prahe tak se třeba s Vámi uvidím a besídku
si nenechám ujít!!!
Ps. Marťas ale čučeli loni jak jsme jim dávali
a ještě zadarmíko... 

Ačkoliv sem se zůčastnil několika chilli akcí v Praze na různých místech a ano Náplavka měla svoje kouzlo...

Loni to stálo za starou Golonkovu bačkoru

Nicméně se budu teď poměrně často pohybovat po Prahe tak se třeba s Vámi uvidím a besídku

Ps. Marťas ale čučeli loni jak jsme jim dávali

-
- Stálý člen
- Reputace: 213
Já se letos taky nezúčastním, v sobotu pracuju do šesti a v neděli vstávám v pět, tudíž ani nikoho neubytuji, ale moje místo ani nejde využít jako noclehárna (vožralů-sorry:-))
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim, ze se bez tve ucasti obejdeme. Mozna kdyz si das pryc ten arogantni podpis, tak treba pak casem zmenim nazor

Nikdo neni bez chyby, nicmene svou prezentaci zde od zacatku nas beres jako nejake podradne lidi s minimalnimi znalostmi + ten tvuj podpis, kterym se honosis tomu nepridava. Ver, ze jsme prima parta, ale zbytecne rejpaly mezi sebe nechceme a nepotrebujeme.
Mame to jako relax a jednou za rok jako dobrocinnou vec a nemame ani nic spolecneho s obchodem, ze ktereho je toto forum odkazano.
Takze nevim kdo ti co udelal, proc tento podpis porad mas a proc s nami vubec marnis svuj drahocenny cas, kdyz stale mas vylepeno:
Mám ještě spoustu dobrých rad, ale Vám už docházejí...

Tak treba priste no.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2081
Já to tentokrát nestíhám. Tak snáď vianočná besiedka...
-
- Stálý člen
- Reputace: 48
Co je arogantního na citátu z židovského vtipu? Když se nějak prezentuji vím, proč to dělám.MartinS píše: ↑05 říj 2023 13:27Ja myslim, ze se bez tve ucasti obejdeme. Mozna kdyz si das pryc ten arogantni podpis, tak treba pak casem zmenim nazor
Nikdo neni bez chyby, nicmene svou prezentaci zde od zacatku nas beres jako nejake podradne lidi s minimalnimi znalostmi + ten tvuj podpis, kterym se honosis tomu nepridava. Ver, ze jsme prima parta, ale zbytecne rejpaly mezi sebe nechceme a nepotrebujeme.
Mame to jako relax a jednou za rok jako dobrocinnou vec a nemame ani nic spolecneho s obchodem, ze ktereho je toto forum odkazano.
Takze nevim kdo ti co udelal, proc tento podpis porad mas a proc s nami vubec marnis svuj drahocenny cas, kdyz stale mas vylepeno:
Tak treba priste no.