Naga Jolokia - semínka na prodej
Naga Jolokia - semínka na prodej
Zdravím všechny lidičky. Rád bych začal pěstovat papričky Naga Jolokia. Zatím doma za oknem a až bude baráček, tak na zahrádce. Rád bych ale nejdřívě zakoupil na ochutnání papričku Naga Jolokia, ať vyzkouším jestli je to taková síla. Neměl byste někdo na prodej jednu nebo více těch papriček? Dík
- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
Re: Naga Jolokia - semínka na prodej
Ahoj,
aktuálně mám pouze semínka a koření....
Měj se - Hami
aktuálně mám pouze semínka a koření....
Měj se - Hami
- Onyx
- Nový člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Já mám také tedka jenom koření a semínka, každopádně v tesku prodávaj habanera,tak si to kup a připočti k tomu jeste trochu palivosti a si nejspis na Jolokii 

Onyxův Chilli Balkon 2011[img=left]http://www.shivaphotos.ic.cz/banner.jpg[/img]
- tozi
- Nový člen
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Hauik tie najpálivejšie niesu vždy tie najchutnejšie... Kľudne sa poobzeraj po slabších odrodách. 

- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Mohu nabídnout pouze sušené koření... není sice jako ostatní Jolokie, ale těch udávaných 700.000 mít rozhodně bude, hlavně má typickou chuť po Jolokií a je více do sladka než ostatní. Pokud bys chtěl nějakou opravdu na chuť tak mohu doporučit Dorset Naga, jedna z nejlepších miliónovek, který sem zatím pěstoval i co se týče výnosnosti.Hauik píše:Zdravím všechny lidičky. Rád bych začal pěstovat papričky Naga Jolokia. Zatím doma za oknem a až bude baráček, tak na zahrádce. Rád bych ale nejdřívě zakoupil na ochutnání papričku Naga Jolokia, ať vyzkouším jestli je to taková síla. Neměl byste někdo na prodej jednu nebo více těch papriček? Dík
Ty informace níže nějak moc neber vážně, jsou to pouze názory uživatelů konzumentů. Dorset Naga je vyselektovaná lidma ze Sea Spring Seeds z odrůdy Naga Morich.
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, měl bych ještě čerstvé - ozvi se mi přes PM - odrůda Naga Morich...