Chilli party vol.3

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490
Obrázky: 0

Chilli party vol.3

Příspěvekod Vasjis » 17 lis 2015 20:08

Ahoj všem nějak jsme to sem nestihl ani dát. Tak aspoň malý report dne 16.11.2015 od 20:00 se v kulturním domě Slávie konal již 3 ročník chilli party.
K ochutnání bylo připraveno celkem dost věcí mufiny, musli, gulášek z morugy, domácí omáčky a pak nějaké omáčky vyšší pálivosti všechny druhy si fakt nepamatuji. A mimo jiná zde byla i soutěž v pojídání chilli a když už jsem vyrazil s kámošema tak sem si nemohl nechat takovou srandu ujít :)

K soutěži : Soutěžilo 10 lidí víc by se nás na pódium ani nevešlo. Soutěžilo 9 chlapů a jedna holčina :tiphat:

Startovné 100 Kč + podepsat papír že vše je na vlastní nebezpečí a na zodpovědnost, že nemáte zdravotní potíže atd. Nakonec se ke mně přidal i kamarád :jalapeno: No dali jsme si pivko rozloučili se z kamarády i manželkou a vyrazili do boje :foods:

Každé kolo mělo svá vlastní pravidla. Dostali jsem 1 krajíček chleba a ten nám musel vydržet do 6 kola ( z 10 )

1. Round : Gumový medvídci Habanero 3ks ( něco jako haribo velikostně )
2. Round : Kečup z nagy větší lžíce ( taková ta dezertní jak se na ní dělají jednohubky na rautech )
3. Round : Už zmíněný guláš z morugy cca 250ml
4. Round : Nějaká omáčka vubec si to nepamatuju nešlo to :) ( větší lžíce )
5. Round : Čerstvé papričky mix jalapeo, haba white a rawir ( kajenský pepř nevím přesně řekli jen mix papriček )
Do teď sem si říkal že je to nějaký divný že až na ty čerstvý papričky mně nic moc nepálilo
6. Round : Omáčka 350 000 SHU (velká lžíce ) + první kousnutí do chleba ( začíná mě bolet břicho )
7. Round : Zase nějaká omáčka 500 000 SHU ( velká lžíce ) první dva odpadlíci a mně se ulevilo že nevypadnu poslední :) + jsme dostali 1/2 chleba to už se zajídalo dost.
8. Round: Omáčka Mad Dog 357, normlální lžíce 700 000 SHU další 3 lidi dole můj kámoš + loňský vítěz a jeden chlap ( břicho už fakt bolí dost snažím se dýchat z hluboka.
9. Round: Omáčka Satan’s Revenge nevím kolik nemůžu to najít ale kolem 2 mil. normální lžíce, další 2 vzdávají ( Jsem na bedně )
10. Round Nějaký extrakt 4 mil normální lžíce a vzdává se nám holčina klobouk dolu před ní :tiphat: :respect: dochází mi chleba
11. Round Rozstřel Toxic Waste kapka na gumového medvídka 6,4 mil SHU :firychil: :firy:

Snědli jsme to oba muj soupeř zahodil lžičku a začal křičet že to vzdává říkám si paráda jo je to doma :thumbup:
A najednou si moderátor vzpomněl že bych to měl potvrdit to vítězství a naložili mi medvídka do toxic waste ( křeče v břiše jako blázen ) to sem odmítl že klidně budem oba druhý že je mi to jedno. Tak po chvilce dohadování mi vítěztví uznali a v tom mi začlo břicho vypovídat službu a začlo to všechno tlačit vrchem ven :sorry: tak sem si ublink před asi 200 lidma na podiu do připravenýho kyblíku jen malinko a zahrál jako že nic, prej to nebylo vidět ale tomu moc nevěřím. No a pak se břicho ozvalo zase tak sem doběh už na WC a poslal to pryč ( znovu mně všechno pálelo ) vylezu a tam stojí kámoš s bílým jogurtem tak jásám a jdu pro cenu mezitím jsme se všichni tři z finále vystřídaly na WC, prostě to nešlo udržet. Než jsme se takhle vystřídali uplynulo cca 20 min, nevím byl sem trochu mimo tak se ceny předávaly asi před 30 lidma :) co v hospodě zůstali ale dobrý

Foto dodám až bude ode mě nikdo nefotil tak musím počkat co hodí na Fb za fotky. Jinak kdyby se vám chtělo si to najít je to na FB pod stejným jménem jako tohle vlákno. Snad jsem vám to trochu přiblížil. Kdyby se někdo rozmýšlel do takové akce jít tak to nedoporučuju :) Ale jinak dobrej základ je třeba, k obědu jsem měl tatarák a asi 1,5 hod před soutěží sem si dal kelímek tvarohu aby ty jedy padaly do měkkého. Chilli zdar :thanx:

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4483

Re: Chilli party vol.3

Příspěvekod MartinS » 17 lis 2015 21:49

HH paradni report :-)
To chtelo tak pul hodky pred soutezi velkej tucnej jogurt.
Podle me hodku a pul je moc dlouho.

Uplne jsem zapomnel ze dneska v Praze byla plechova huba ve Futuru :-(

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 18 lis 2015 01:12

To Ti teda blahopřeju Václave, to víš Slavie je hodně vostrý místo. Vím to totiž z vlastní zkušenosti, seznámil jsem jsem se tam před nějakejma 34 lety ještě v minulým století co dím, tisícileletí den po návratu z vojny s Bejvy. A to bylo hodně hustý story :jalapeno: žádná 300 voltová omajda.:-) :-) JO děláš Budějicům dobrou reklamu kámo.Samozřejmě zkouknu FB a těším se na další reportáž, lepší než Jihočeská Pravda. :thanx: :respect:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

satana
Stálý člen
Reputace: 89

Příspěvekod satana » 18 lis 2015 11:35

Ty jo v CB něco takovýho taky je?? To vědět, tak dorazím aspoň na čumendu :angry1: Snad příště.
A velká gratulace Vasjisovi!!! Super!!!

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 18 lis 2015 11:53

VElká gratulace :thumbup: :respect:

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 18 lis 2015 13:12

Ještě jedna gratulace.....na FB jsem zkouknul fotky , pěkná akce to byla, pěkný fotky, osobně bych dal větší prostor vítězi :jalapeno: A taky jsem se proklikal na další odkazy a zdá se že v Budějicích to žije. Jen mě tak napadlo, zdali ten fousatej frajer, co byl zřejmě duší téhle akce, je taky členem tohohle fóra.A prokliknul jsem se na jeho profil, dělá pěkný výrobečky.Líbily se mi stylové nálepky, nechám se trochu inspirovat, škoda, že nejsem s kompem v těchto grafických věcech moc zdatný. Ať to žije, inspiruje a pálí. :thanx: :respect:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490

Příspěvekod Vasjis » 18 lis 2015 17:54

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Tady jsou všechny fotky moc jich tam nedali :) Taky mně zajímalo jestli je tu na foru :) ale fota co sem viděl na profilu mi nepřijdou povědomá takže asi ne ale akce dobrá užil sem si jí možná až až :veryhot:

Tady to máte černé na bílém :jalapeno:

27877

:tiphat:

Camel
Stálý člen
Reputace: 41

Příspěvekod Camel » 20 lis 2015 12:51

gratulace. jeste nejaky mesic zpatky jsi s velkym respektem daval pidi kousek TSM nebo Jolokie a ted si das xnasobek jen tak na pohodu :) tomu rikam poradny progres :D

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“