K ochutnání bylo připraveno celkem dost věcí mufiny, musli, gulášek z morugy, domácí omáčky a pak nějaké omáčky vyšší pálivosti všechny druhy si fakt nepamatuji. A mimo jiná zde byla i soutěž v pojídání chilli a když už jsem vyrazil s kámošema tak sem si nemohl nechat takovou srandu ujít

K soutěži : Soutěžilo 10 lidí víc by se nás na pódium ani nevešlo. Soutěžilo 9 chlapů a jedna holčina

Startovné 100 Kč + podepsat papír že vše je na vlastní nebezpečí a na zodpovědnost, že nemáte zdravotní potíže atd. Nakonec se ke mně přidal i kamarád

Každé kolo mělo svá vlastní pravidla. Dostali jsem 1 krajíček chleba a ten nám musel vydržet do 6 kola ( z 10 )
1. Round : Gumový medvídci Habanero 3ks ( něco jako haribo velikostně )
2. Round : Kečup z nagy větší lžíce ( taková ta dezertní jak se na ní dělají jednohubky na rautech )
3. Round : Už zmíněný guláš z morugy cca 250ml
4. Round : Nějaká omáčka vubec si to nepamatuju nešlo to

5. Round : Čerstvé papričky mix jalapeo, haba white a rawir ( kajenský pepř nevím přesně řekli jen mix papriček )
Do teď sem si říkal že je to nějaký divný že až na ty čerstvý papričky mně nic moc nepálilo
6. Round : Omáčka 350 000 SHU (velká lžíce ) + první kousnutí do chleba ( začíná mě bolet břicho )
7. Round : Zase nějaká omáčka 500 000 SHU ( velká lžíce ) první dva odpadlíci a mně se ulevilo že nevypadnu poslední

8. Round: Omáčka Mad Dog 357, normlální lžíce 700 000 SHU další 3 lidi dole můj kámoš + loňský vítěz a jeden chlap ( břicho už fakt bolí dost snažím se dýchat z hluboka.
9. Round: Omáčka Satan’s Revenge nevím kolik nemůžu to najít ale kolem 2 mil. normální lžíce, další 2 vzdávají ( Jsem na bedně )
10. Round Nějaký extrakt 4 mil normální lžíce a vzdává se nám holčina klobouk dolu před ní

11. Round Rozstřel Toxic Waste kapka na gumového medvídka 6,4 mil SHU

Snědli jsme to oba muj soupeř zahodil lžičku a začal křičet že to vzdává říkám si paráda jo je to doma

A najednou si moderátor vzpomněl že bych to měl potvrdit to vítězství a naložili mi medvídka do toxic waste ( křeče v břiše jako blázen ) to sem odmítl že klidně budem oba druhý že je mi to jedno. Tak po chvilce dohadování mi vítěztví uznali a v tom mi začlo břicho vypovídat službu a začlo to všechno tlačit vrchem ven

Foto dodám až bude ode mě nikdo nefotil tak musím počkat co hodí na Fb za fotky. Jinak kdyby se vám chtělo si to najít je to na FB pod stejným jménem jako tohle vlákno. Snad jsem vám to trochu přiblížil. Kdyby se někdo rozmýšlel do takové akce jít tak to nedoporučuju