Chilli festival Mechov vol. 2
Re: Chilli festival Mechov vol. 2
Zdravim.
Uprimne jsme byli loni z chilli festu Mechov celkem zklamani.
Nechci tu psat za vsechny.
Soutez v pojidani byla fajn ale ty predkapely to byla tragedie. Zvuk byl navic tak hlasity , ze jsme museli ze zacatku na sebe kricet abychom se slyseli.
Verim ze napodruhe to bude jiz lepsi

Uprimne jsme byli loni z chilli festu Mechov celkem zklamani.
Nechci tu psat za vsechny.
Soutez v pojidani byla fajn ale ty predkapely to byla tragedie. Zvuk byl navic tak hlasity , ze jsme museli ze zacatku na sebe kricet abychom se slyseli.
Verim ze napodruhe to bude jiz lepsi

- 
				Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
- Obrázky: 0
Pravdu díž Martine...

Byl to první ročník tak to pár much mělo .-/ co se týče zvuku, tak mě samotného to překvapilo jak nastavili hlasitost ale naštěstí mě zvukař poslechl a malinko to stáhl. Ono je těžké v jednom (žena byla v 7 měsíci) se postarat o vše  každopádně doufám že letos to bude lepší
 každopádně doufám že letos to bude lepší  piva by mělo být na výběr hodně. Jídla bude rozhodně více něž minule (2 restaurace po 6 chodech) a můj stánek s chilli klobásami a pastrami. Stánků s omáčkami bude celkově 14 (jeden ze slovenska)
 piva by mělo být na výběr hodně. Jídla bude rozhodně více něž minule (2 restaurace po 6 chodech) a můj stánek s chilli klobásami a pastrami. Stánků s omáčkami bude celkově 14 (jeden ze slovenska)

každopádně doufám že letos to bude lepší
 každopádně doufám že letos to bude lepší  piva by mělo být na výběr hodně. Jídla bude rozhodně více něž minule (2 restaurace po 6 chodech) a můj stánek s chilli klobásami a pastrami. Stánků s omáčkami bude celkově 14 (jeden ze slovenska)
 piva by mělo být na výběr hodně. Jídla bude rozhodně více něž minule (2 restaurace po 6 chodech) a můj stánek s chilli klobásami a pastrami. Stánků s omáčkami bude celkově 14 (jeden ze slovenska)- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Ahoj, mě se ten loňský ročník celkem líbil, pravda je, že kapely mě taky nenadchly, ale snaha se cení  a učený z nebe nespadl.
  a učený z nebe nespadl.  Majíce v těle právě proběhlý Chilli fest v Žopech, se do Hradce tentokrát nevypravím.
  Majíce v těle právě proběhlý Chilli fest v Žopech, se do Hradce tentokrát nevypravím.  Naše filozofie, se od sebe zdá se, radikálně liší . Už jen podle počtu, obsahu a časování Tvých příspěvků, zde, nicméně pokud jde o chilli, přeju úspěch.
  Naše filozofie, se od sebe zdá se, radikálně liší . Už jen podle počtu, obsahu a časování Tvých příspěvků, zde, nicméně pokud jde o chilli, přeju úspěch.  

a učený z nebe nespadl.
  a učený z nebe nespadl.  Majíce v těle právě proběhlý Chilli fest v Žopech, se do Hradce tentokrát nevypravím.
  Majíce v těle právě proběhlý Chilli fest v Žopech, se do Hradce tentokrát nevypravím.  Naše filozofie, se od sebe zdá se, radikálně liší . Už jen podle počtu, obsahu a časování Tvých příspěvků, zde, nicméně pokud jde o chilli, přeju úspěch.
  Naše filozofie, se od sebe zdá se, radikálně liší . Už jen podle počtu, obsahu a časování Tvých příspěvků, zde, nicméně pokud jde o chilli, přeju úspěch.  

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´