Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Vasjis » 27 lis 2016 10:09

Já se omlouvám hoši ale letos už nedojdu :(

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3467

Příspěvekod Baron z Žop » 27 lis 2016 10:18

:tiphat: Přátelíčkové a Kamarádi !!! Termín 30.12.2016 v Přerově v pivovaru :angry1: Parník kolem 15h si dáme před silvestrovsou besídku :drunk: . Kdo si co vypije si taky zaplatí. Oskar, Omo, Já, Zrzek, Mab, Pedro snad, Džedáj nic, zato sem teď volal s Prokim a ten že dojede tak se nám to pěkně skládá a třeba se ještě ňekdo přidá... :jalapeno:
Ps. Přesně před rokem jsme hulázňali na Prvním Žopským vypalováku a poznávali nové kamarády DÍKY za to Borci... Včera sem se opět zůčastnil na zabijačce kde jsme byli i loni a padl dotaz kde Vás mám? říkám letos nic...Ďobl sem tam nějaký pochutiny a letos zůstal i na košt slivovic, a teď je mi blbě... :chsauce:

Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490

Příspěvekod Vasjis » 27 lis 2016 10:39

Baron z Žop píše::tiphat: Přátelíčkové a Kamarádi !!! Termín 30.12.2016 v Přerově v pivovaru :angry1: Parník kolem 15h si dáme před silvestrovsou besídku :drunk: . Kdo si co vypije si taky zaplatí. Oskar, Omo, Já, Zrzek, Mab, Pedro snad, Džedáj nic, zato sem teď volal s Prokim a ten že dojede tak se nám to pěkně skládá a třeba se ještě ňekdo přidá... :jalapeno:
Ps. Přesně před rokem jsme hulázňali na Prvním Žopským vypalováku a poznávali nové kamarády DÍKY za to Borci... Včera sem se opět zůčastnil na zabijačce kde jsme byli i loni a padl dotaz kde Vás mám? říkám letos nic...Ďobl sem tam nějaký pochutiny a letos zůstal i na košt slivovic, a teď je mi blbě... :chsauce:
Jestli je baronovi blbě zajímalo by mně kolik lidí umřelo :D

Zrzek
Stálý člen
Reputace: 826

Příspěvekod Zrzek » 27 lis 2016 11:31

Mám si připravit i nějakou scénku, nebo básničku na besídku :-)

Baron z Žop
Stálý člen

Příspěvekod Baron z Žop » 27 lis 2016 12:10

S tím se přeci počítá :giuitar: :music: a já se těším na mladinádu...

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 27 lis 2016 14:33

:thumbup: :thumbup: Ahoj pánové. Nějaký čas jsem tohle vlákno opomenul a ejhle, koukám že se tu úspěšně peče něco jako předsilvestrovský minisrázek. Když říkám minisrázek myslím tím délku setkání. Samozřejmě, že bych Vás, které už znám osobně rád viděl a pobyl s Vámi a že bych rád poznal i další kamarády. V tomto případě jsem si, jak se teď moderně říká, musel srovnat priority.Vyměnit směnu je celkem detail, strávit však 8 hodin ve vlaku, cena cesty kolem 1000,-Kč a další výdaje mi přijde přece jen za pár hodin prchavého štěstí dosti vysoká. A to nemluvím o problému, že by mi přibyly další semínka a to by k mému dilematu co napřesrock vysadit, přiložilo takový klín do mé chillené palice, že by hrozil totální kolasp jiných než chilli činností. Takže se kluci nezlobte, ale neposílím Vaše řady, ledaže by jste se rozhodli přemístit setkání do pivovárku v Plzni nebo v Budějovicích.Popřeju Vám zdar, pěkný posezení a budu se těšit na reporty ze setkání. :wave: :tiphat:
:thumbup: :thumbup:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

OMO
Stálý člen
Reputace: 3122
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 28 lis 2016 11:39

Oukej, píšu si do deníčku. Dívám, že vlak má příjezd 14:35 tak na ty 3 to stíháme. Vemu semínka, tak můžem ještě něco poměnit :)
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Baron z Žop
Stálý člen

Příspěvekod Baron z Žop » 28 lis 2016 12:22

Taky by mi měli dojít do té doby dojít nějaký špeky :firychil: tak je tam vemu...

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“