Celostátní sraz a soutěž
Re: Celostátní sraz a soutěž
Oskare slibuju ze na srazu ochutnam uplne vsechno co prinesete a bude to obsahovat chilli. Jenom rano je zaklad snidane, takze poradne mastnej bok a pak chilli dobroty. ;-D
Tak clovek rad vytvori dalsiho zavislaka, takze sem s nim 

Tak to vypada slibne, akorat tam budu mit par komplikaci. Ve ct vecer povezu rodinu na barak (na Melniku) ke tchyni a budu tam spat.
Takze v patek rano pojedu do prace autem a tedy budu jej miv Holesovicich. Tim padem budu vyrazet nekdy po obede z Holesovic a kdyby nekdo chtel, tak jej muzu vyzvednout. Nicmene cestu zpet zase pojedu na Melnik, uz ne do Prahy.
Asi se tento spoj moc lidem hodit nebude, kdyby preci jen, tak z Holesek bych vyrazel nekdy po obede, pokud tedy start bude kolem 14:00 nekde u Hradce.
Takze v patek rano pojedu do prace autem a tedy budu jej miv Holesovicich. Tim padem budu vyrazet nekdy po obede z Holesovic a kdyby nekdo chtel, tak jej muzu vyzvednout. Nicmene cestu zpet zase pojedu na Melnik, uz ne do Prahy.
Asi se tento spoj moc lidem hodit nebude, kdyby preci jen, tak z Holesek bych vyrazel nekdy po obede, pokud tedy start bude kolem 14:00 nekde u Hradce.
Pánové jeden technický dotaz.... budete někdo brát ssebou plody 7Pot Bublegum ?? 

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
ničím takovým moje zahrádka nedisponujelobo píše:Pánové jeden technický dotaz.... budete někdo brát ssebou plody 7Pot Bublegum ??

Jo Murupi je taky luxusní záležitost co se týče chutioskar69 píše:ničím takovým moje zahrádka nedisponujebude tam nejake murupi, nejake fatali, nejaka koza s fazulů, haba brown, nobirdy ať je sranda, možná naganero - ale to jaksi padá ...

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
- Obrázky: 0
murupi pojedu i pristi rok, jednu svoji a druhou semillas.de
ta kytka mi nedá spát

Tak už jenom 14dní