Tady to vypadá, že někdo je moje krevní skupina. Krakonoš 12ku jsem pil naposledy před 5ti lety a dodnes si pamatuji že byl naprosto exkluzivníwlasta1 píše:Součástí je ohniště, takže takový teambuilding v opékání klobás k tomu omáčky a něco nakládaného. Gril zkusím poptat...
Jinak utopence určo připravím. Je to jak chuťovka, tak vyprošťovák po ránu...
Co se týká piva - mám v merku KRAKONOŠ 12°... Osobně jsem na to zvyklý, ale rád bych našel širší shodu.
Celostátní sraz a soutěž
Re: Celostátní sraz a soutěž
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
He he sakra sakra to se nám to rozběhlo......Hele Lobo já jsem pil 12ku naposledy taky tak před pěti lety a dodnes si pamatuju, že to pak bylo exkluzivní. Ale toho se nebojím, spíš, že mě tam budete nutit ochutnávat Morugu.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3156
- Kontaktovat uživatele:
kolik toho vemem ? 2 bečky nebo 1 a půl bude stačitwlasta1 píše:Součástí je ohniště, takže takový teambuilding v opékání klobás k tomu omáčky a něco nakládaného. Gril zkusím poptat...
Co se týká piva - mám v merku KRAKONOŠ 12°... Osobně jsem na to zvyklý, ale rád bych našel širší shodu.
Když bude gril tak můžem udělat hermelíny v alobalu Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- mab
- Stálý člen
- Reputace: 401
To vidím na přestup v Olomouci.OMO píše: 12:30 Leo Express směr Pardubice, updatuj si bydliště.
Krakonoše jsem měl nedávno a je to dobrý pivko.wlasta1 píše:Co se týká piva - mám v merku KRAKONOŠ 12°... Osobně jsem na to zvyklý, ale rád bych našel širší shodu.
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Uvidíme podle počtu lidí. V tom našem klasickém složení byl 1 sud + 1 patnáct litrovy speciálu akorát. Až budu vědět týden před akcí počet zúčastněných, tak se zařídíme...OMO píše:kolik toho vemem ? 2 bečky nebo 1 a půl bude stačitwlasta1 píše:Součástí je ohniště, takže takový teambuilding v opékání klobás k tomu omáčky a něco nakládaného. Gril zkusím poptat...
Co se týká piva - mám v merku KRAKONOŠ 12°... Osobně jsem na to zvyklý, ale rád bych našel širší shodu.Když bude gril tak můžem udělat hermelíny v alobalu
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1039
A co takhle nějakej gulášek?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3156
- Kontaktovat uživatele:
už zhnáněj velký hrnecPraha píše:A co takhle nějakej gulášek?
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Zatím neslibuju, ale uvidíme... Od září měním práci, tak zatím nevím jak na tom budu časově...OMO píše:už zhnáněj velký hrnecPraha píše:A co takhle nějakej gulášek?