5 hodin je cajk, to chytnem formu už po cestěoskar69 píše:Staré Město u Uh.Hrad.
Kolín
Kutná Hora hl.n.
Zruč n.Sázavou
Celkový čas 4 hod 54 min, vzdálenost 303 km - omo, abychom vubec byli schopni dorazitteda spíš správně vystoupit
--------------------------------------------
oskar - druhá půlka září a dál.
Celostátní sraz a soutěž
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3155
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celostátní sraz a soutěž
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1039
Co OMO tobě ten kemp vyhovuje?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3155
- Kontaktovat uživatele:
Jasné .. vždycky platilo, že je důležitější dobrá parta než lokacePraha píše:Co OMO tobě ten kemp vyhovuje?
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Nabízím z mé strany poslední variantu.
http://m.kemp-rychta.cz/kontakt/
S paní příjemná domluva cenově taky není žádná pálka a nemá s ničím problém. Chatky pro 4 osoby. Je to super místo na houbaření - mimochodem. Termín si můžeme zvolit v podstatě libovolný, protože od září už má po sezóně a funguje na domluvu.
Spojení vlak/bus taky není špatné.
Tímto bych zahájil diskuzi o termínu...
Pro Loba: ve Zruči nevím jak by to proběhlo, ale do tohoto místa jsem schopen navézt potřebné zázemí - pivo, jídlo atd...
http://m.kemp-rychta.cz/kontakt/
S paní příjemná domluva cenově taky není žádná pálka a nemá s ničím problém. Chatky pro 4 osoby. Je to super místo na houbaření - mimochodem. Termín si můžeme zvolit v podstatě libovolný, protože od září už má po sezóně a funguje na domluvu.
Spojení vlak/bus taky není špatné.
Tímto bych zahájil diskuzi o termínu...
Pro Loba: ve Zruči nevím jak by to proběhlo, ale do tohoto místa jsem schopen navézt potřebné zázemí - pivo, jídlo atd...
- Praha
- Moderátor
No wlasta pro mě to je co bych kamenem dohodil a zbytek došel pěšky ale je tu hodně borců z okolí Brna, pro ně je to celkem štreka. Ta Zruč je uprostřed země
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
I z toho brněnska to budou mít víc jak o hodinu kratší cestu...Praha píše:No wlasta pro mě to je co bych kamenem dohodil a zbytek došel pěšky ale je tu hodně borců z okolí Brna, pro ně je to celkem štreka. Ta Zruč je uprostřed země
A jak vyřešíš jídlo a pití? Někdo přiveze, nebo chceš udělat nálet na nějaký supermarket v okolí?
Tím to samozřejmě nezatracuju, ale i v Žopech jsme poznali že zázemí je aspoň nějaké potřeba.
- Praha
- Moderátor
Taky není problém. Záleží na vás. Jsou to vaše srazy. Já se přizpůsobím. Ale OMO cesta by byla o hodinu kratší. Stihneš chytit formu za 4 hodiny?