Ahoj, plán je takový, že se v pátek nad ránem teprve vrátím z Itálie, pak se trošku vyspat a kolem oběda vyrazit. Odjezd v neděli zase cca oběd.Praha píše:No Wlasta1 vůbec nevím, jak to se mnou bude, jen by mě zajímalo kdy plánuješ odjezd a návrat. Kdyby to šlo urvat se, přijel bych do HK a pak společně do žop
Celostátní sraz a soutěž
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
hola, panové, jelikož toho nemám mc na výměnu co se týká papriček, mohu nabidnout nějake květiny a byliny - Jřiny červené, a nějaké oregáno
ber co mášoskar69 píše:hola, panové, jelikož toho nemám mc na výměnu co se týká papriček, mohu nabidnout nějake květiny a byliny - Jřiny červené, a nějaké oregáno

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
hele jiriny jsou jak brabmory... nepovezu jich 10 kg, pokud to někdo opravdu nechceproki73 píše:ber co mášoskar69 píše:hola, panové, jelikož toho nemám mc na výměnu co se týká papriček, mohu nabidnout nějake květiny a byliny - Jřiny červené, a nějaké oregáno

-
- Stálý člen
- Reputace: 3470
Tak Kamarádíčkovė, přesně za týden narážáme Südek Májového speciálu a s panem Doktorem Vás budem netrpělivě vyhlížet...jóó a taky sem dal sušit várku flaiše. 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
čus borci, dnes za mnou přišla vedoucí a povídá musím vám zrušit dovolenou celý týden. Tak jsem chvilku přemýšlel ( přes týden jsem chtěl dodělat foliák ale hlásí hnusně ) a říkám ok ale v pátek nejdu jedu pryč ( vypalovák Žopy ). Ona že samozřejmně že mi ruší celou tak jsem se začal smát a říkám jí že mi jí naplánovala ona 14 dní dopředu mi to měla dát vědět atd. tak jsme se zhádaly jak koně a na sraz DORAZÍM 

- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
No Vasjis, já to měl dneska podobně. Přidali mi víc práce v Itálii a k tomu je ve středu svátek ve Slovinsku. No, budu to mít o koule, ale včas budu na značkách...!
P.S: praha: každopádně tě nebudu moct vzít sebou. Už tak to budu mít dost na hovno...
P.S: praha: každopádně tě nebudu moct vzít sebou. Už tak to budu mít dost na hovno...