Suroviny:
- nudle: psenicne nebo ryzove
- maso: jaekoliv podle chuti, vhodne na rychlou upravu, nakrajene na kousky velikosti sousta (ja sem zrovna mela mlete zadni hovezi)
- smetana na vareni nebo kokosove mleko
- zelene fazolky
- jarni cibulka
- bila cast cibulky
- cesnek
- cerstvy zazvor
- cerstve chilli papricky
- kurkuma
- citronova trava (neni nutna)
2) nalozte maso: osolte, opeprete, pridejte lzici sojove a lzici rybi omacky
3) pripravte kari pastu: suroviny nakrajejte nadrobno (od kazdeho cca 1 lzice, kurkumy spetka) a v hmozdiri nebo tycovym mixerem zpracujte na pastu
4) maso zprudka opecte na panvi, pak ho vyndejte do misky a prikryjte. Na panev pridejte kari pastu a dve minuty lehce opekejte, pak prilijte trochu smetany nebo kokosove mleko a par minut povarte. Prisypte maso a se stavou, fazolky a zalenou cast cibulky, nechte prohrat a pridejte uvarene nudle. Dochutte soli a peprem, promichejte a mate dobrotu...
-- 16 říj 2013 13:34 --