Pstruh na rozinkách a mandlích s pálivým lilkem

Recepty na pikantní chilli pokrmy
Uživatelský avatar
вzuĸ
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 16 říj 2011 16:29
Reputace: 0
Obrázky: 0

Pstruh na rozinkách a mandlích s pálivým lilkem

Příspěvekod вzuĸ » 23 lis 2011 19:12

Pokud vás omrzely všední přílohy a chcete ochutnat návykové jídlo, které je zdravější než hranolky, zkuste našeho starého dobrého pstruha a grilovaný lilek.

Pstruha před upečením omyjte, osolte. Cílem je aby měl sladkokyselý nádech. Půlkolečko citrónu vložte za žábry a do bříška. Taktéž bříško vysypte kořením na ryby, přidejte pár sekaných mandlí a rozinek. Kůži zasypte kořením na ryby a poklaďte máslem. Taktéž sekané mandle a rozinky rozprostřete v pekáči a podlijte vodou s lžící medu a můžete dát péci.

6721

Před dopečením a odpočinutím opečeného pstruha si připravte lilek. Vyberte vždy nezměkčilý a lesklou kůrou. Nakrájený jednoduše na kolečka restujte na pánvi. Mírně osolte a podlijte chilli omáčkou (volte spíše sladkou) popřípadě posypte chilli kořením. Při podávání na talíř pak lilek podlijte výpekem ze pstruha. Jednoduché a geniální jídlo, všem doporučuji.

Pokud nejste příznivcem lilku, můžete stejným způsobem připravit místo lilku jablko, ke kterému můžete navíc přidat skořici a vanilku. Přeji dobrou chuť.

6722

Zpět na „Recepty na pikantní chilli pokrmy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti