Pimientos de Padrón fritos
Smažené papričky Pimientos de Padrón (zelené)
Jedná se o typický recept ze Španělské provincie Galicia.
Tyto velice chutné papričky opláchneme a dobře osušíme.
Na pánvici rozpálíme trochu olivového oleje a celé papričky asi dvě až tři minuty zprudka osmahneme.
Potom papričky vysypeme do mysky vystlané savým papírem kvůli odstranění přebytečného tuku.
A následně servírujeme na talíři posypané solí. Španělé vědšinou používají sůl hrubou.
Vynikající jsou taky grilované.
V Galícii nechybý tento rychlý a jednoduchý pokrm na žádné párty.
Můžu jenom doporučit.
Dobrou chuť.
Odkaz na obrázky: http://www.google.cz/search?q=pimientos ... 64&bih=643" onclick="window.open(this.href);return false;
Pimientos de Padrón
- Maxim
- Stálý člen
- Příspěvky: 150
- Registrován: 23 zář 2011 23:00
- Reputace: 73
- Obrázky: 0
- Bydliště: España
Re: Pimientos de Padrón
Osmažené na olivovém oleji s trochou mořské soli a se studeným pivem! ...eee to bych si dal.
O
-
- Nový člen
- Příspěvky: 39
- Registrován: 25 bře 2012 08:48
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Bydliště: Český Těšín
Re: Pimientos de Padrón
Kde bych sehnal semínka ? Díky.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů