hovězí po případě vepřové maso hodně prorostlé 0,5 kg
česnek 4 stroužky
1 velká mrkev
3 lžíce vinného octa (může být i normální)
10 lžic extra tmavé sojové omáčky
sůl
pepř
3 habanero papričky
3l studené vody
POSTUP:
maso nakrájíme na kostičky a dáme do hrnce s vodou přidáme utřený česnek a najemno nastrouhanou mrkev a na nudličky nakrájené habanera bez semínek dáme vařit ideálně do tlakového hrnce na 2 hodiny tak aby se maso rozpadalo a mrkev se rozvařila po otevření tlakového hrnce přivedeme znovu k jemnému varu (popřípadě přilejeme teplou vodu) a přidáme zbylé suroviny a dochutíme solí a pepřem můžeme přidat nudle já používám čínské polévkové
podáváme velmi horké na zjemnění můžeme přidat trošku šlehačky a na ozdobu petrželku

