Chilli pasta
- OMO
- Stálý člen
- Příspěvky: 2226
- Registrován: 03 říj 2012 19:03
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Bydliště: Uh. Hradiště
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chilli pasta
Pastu pokud má 25% soli můžeš max. hodit lžičku pod maso/zeleninu, omajdou si poleješ cokoliv od párků až pro grilované maso.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Chilli pasta
Za mě rozhodně ta ,,falešná Harissa,, Něco podobného jsem taky dělal ,jen s tím že tam byly ještě rajčata včetně zelených.(rajčata byly paběrky od kámoše když likvidoval stromky)Poměr rajčata 2:1chillipapričky.Byla dobrá protože nevydržela....v lednici v práci jsem dovolil kolegům konzumovat a nestačil jsem doplňovat sklenky. A jedl jsem to i k párkům s tím že jsem si řezal hořčici tou ,,harisou,,......Ostatně originální Harissa bejvala super ještě za krále Klacka a blahé paměti Komunistů.




Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: Chilli pasta
Přesně, pastu jen dát do vařeného pokrmu, na to je ideální.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti