Luciferovo barbecue majda
- Lucifer
- Stálý člen
- Reputace: 44
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Luciferovo barbecue majda
Jo bude to u nich urcite min nez 100k, kdyz to ted porovnavam s thajskymi tak ty jsou palivejsi - a ty by mely byt udajne kolem 100. Ale pali jinak, spis pali rty - noname mutant vic "v puse". Ale jsem spokojeny, je toho spousta a chut, aroma super. 

V receptu jsou použity super suroviny, jako je například rýžový ocet, osobně používám Balsamico-vinný ocet ale i rážový je super.
Jinak do BBQ omáčky doporučuji použít tekutý kouř. Lahvička stojí cca 100 Kč ale vydrží dlouho a výsledek je geniální. Jinak ale palec hore
Jinak do BBQ omáčky doporučuji použít tekutý kouř. Lahvička stojí cca 100 Kč ale vydrží dlouho a výsledek je geniální. Jinak ale palec hore

A jaký liquid smoke používáte? Je docela dost značek v různých cenových hladinách a nerad bych šáhl špatně.
-- 03 srp 2015 21:01 --
A jaký liquid smoke používáte? Je docela dost značek v různých cenových hladinách a nerad bych šáhl špatně.
-- 03 srp 2015 21:01 --
Perfektní recept
použil jsem 15 Ring of Fire a 5 Jalapenos, trochu jsem pozměnil koření, ale jinak základ stejný, pálí tak akorát a chuťově si myslím že je velmi povedená, už se těším až vyzkouším při grilovačce 

Vypadá to dost dobře hned bych si dal už od pohledu
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
tekutý kouř nevlastním ale dávám panáka této šmakulády, akorát lahvička stovku nestojí
ale výsledek je malinko lepší
Jinak letos mám 2 kytky mutant lucifera tak třeba bude něco do omáčky.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Lucifer
- Stálý člen
- Reputace: 44
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedav co z toho mutanta vyroste 

- mab
- Stálý člen
- Reputace: 401
Díky za inspiraci.
Nedalo mi to a otrhal jsem doma vše co vypadalo aspoň trochu zralé a z ledničky přihodil dva kousky marketových rawit, jednu habanero a tři kousky "pálivá paprika světlá"
Recept jsem lehce upravil podle dostupných surovin a jal se kuchtit.
V ideální chvíli, kdy jsem začal pokašlávat přišla drahá polovička i deti na čumendu co to dělám a tak jsme svorně kašlali a slzeli spolu.
Tohle musím dělat, když bude doma prázdno.
Kastrol i pomůcky jsem olízal dočista, je to super šmakuláda a má grády tak akorát.

nejvíc je nejspíši Acapulco Purple, 3x něco z obi keříku, 1x haba a 2x rawit.

vybubláno dohusta a rozmixováno.

mňamka, těším se na chuť zastudena

Nedalo mi to a otrhal jsem doma vše co vypadalo aspoň trochu zralé a z ledničky přihodil dva kousky marketových rawit, jednu habanero a tři kousky "pálivá paprika světlá"
Recept jsem lehce upravil podle dostupných surovin a jal se kuchtit.
V ideální chvíli, kdy jsem začal pokašlávat přišla drahá polovička i deti na čumendu co to dělám a tak jsme svorně kašlali a slzeli spolu.

Tohle musím dělat, když bude doma prázdno.

Kastrol i pomůcky jsem olízal dočista, je to super šmakuláda a má grády tak akorát.
nejvíc je nejspíši Acapulco Purple, 3x něco z obi keříku, 1x haba a 2x rawit.
vybubláno dohusta a rozmixováno.
mňamka, těším se na chuť zastudena