4 ks chilli papriciek ocistenych od semien, Congo Black (Capsicum chinense)
5-6 rajcin
2 PL - vinny ocot
2 PL - trstinovy cukor
1 PL - morska sol
1 CL - kari korenie
1 CL - mleta rasca
1 limetka
olivovy olej
voda na podlievanie
Navod: rajciny obarime horucou vodou a osupeme, dame varit, pre urychlenie rozmixujeme tycovym mixerom, varime 10-15 minut, dochutime: vinny ocot, trstinovy cukor, morska sol, kari korenie, mleta rasca, limetka,
nechame povarit, pridame ocistene papricky Congo Black a vsetko znova rozmixujeme, podlejeme troskou vody (zalezi aku ju chceme mat hustu) a nabereme do flies, pokvapkame olivovym olejom a dame do ladnicky.
Vhodne ku vsetkemu
dobru chut
Congo Black chilli omacka
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 133
- Registrován: 04 úno 2012 19:27
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
- Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Congo Black chilli omacka
Botanika, Kaktusy a Sukulenty, Chilli - http://www.bcm.estranky.cz
Re: Congo Black chilli omacka
Otestováno, dělala jsem poloviční dávku. Dělala jsem ze sušených, ty jsem nechala půl hodinky před hozením do hrnce nabobtnat.
S octem bych zacházela opatrněji, bylo to dost kyselé a musela jsem hodně nastavovat cukrem.
S octem bych zacházela opatrněji, bylo to dost kyselé a musela jsem hodně nastavovat cukrem.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti