HABJACAY de Carlos

Recepty na domácí pikantní omáčky
komenda.karel
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 30 kvě 2012 14:29
Reputace: 0
Obrázky: 0
Bydliště: Znojmo - Praha
Kontaktovat uživatele:

HABJACAY de Carlos

Příspěvekod komenda.karel » 10 čer 2012 17:39

4ks Habaneros chilli papriček,
4ks Jalapenos chilli papriček,
2ks Cayenne chilli papriček,
4ks menších rajčat,
Celý citón, rozloupat jak pomeranč
8 stroužků česneku,
3 čajové zarovnané lžičkay soli
Hrst nasekané čerstvé petrželky
Jedna polévková lžíce papriky
1dcl lžíce olivového oleje
Vše rozmixovat, vzniklou kaši převařit 5min varem, vychladnout a můžete naplnit sklénky.
Trvanlivost mám vyzkoušenou 3 měsíce, tuto dávku si dělám každý měsíc.
NENÍ TO PRO ZAČÍNAJICÍ KONZUMENTY, PO DVOU DNECH ROZLEŽENÍ OPRAVDU PÁĹÍ JAKO ČERT. :naga:
Tuto pastu používám také k nakládání veprového a drůbežího masa na gril. :firychil:

Zpět na „Recepty na domácí chilli omáčky / chilli sauce“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů