ja taky, ze zatoulaného sáčku to vypadá na 1/5 ... no to je mi škody, jedna přezimovaná drží ...
kolegové drazí moc mne to mrzí, ale opravdu jsme vybíral nejpěknější semínka ... holt někdy je příroda potvora.. ale třeba někomu vyleze
Môžu za to tí, čo kričali za zmenu súťažnej odrody A taká zaujímavá súťaž to mohla byť.
hehe, to bude ono nicméně prezimovanou sem zbavil breberek a zalil hnojivem, a hle má nové listy ... takže z snad budou plody a klidně je rozešlu těm co chtěli soutěžit, aby ji aspoň ochutnali
akú to má vlastne pálivosť a aké veľké plody to má?
inak od desiateho zatiaľ ani ťuk ale zatiaľ to na tom tampóne nehnije tak aspoň trochu pozitíva aj keď tie semienka sú dosť také ostrambané nádej zomiera posledná
20192018 20172016
ak mi niekto chce napísať poprosím radšej klasickú správu lebo čet cez mobil nevidím a cez pc tu skoro nechodím.ď
Matoho a Zrzku dáváte mi naději, že se něco zadaří.
pálivost ... kazdý plod jinak, ale pokud srovnám s tím co sem jedl, tak někde mezi haba white a scotch bonnet +- 100 - 200 k SHU.
ale ta až broskvová vůně a chuť ... o la la
hehe, to bude ono nicméně prezimovanou sem zbavil breberek a zalil hnojivem, a hle má nové listy ... takže z snad budou plody a klidně je rozešlu těm co chtěli soutěžit, aby ji aspoň ochutnali
Pokud se zadari a plody budou,rad zkusim pristi sezonu