Je to jen hec. Jako soutěž bych to nenazval a reportem už vůbec ne...Holu píše:Je to soutěž nebo se jedná o report z akce? Podle toho zařadím tam, kam to patří.
Prostě vlákno bez identity

Je to jen hec. Jako soutěž bych to nenazval a reportem už vůbec ne...Holu píše:Je to soutěž nebo se jedná o report z akce? Podle toho zařadím tam, kam to patří.
Já jen, že mi to spíše sedí na fórum "Soutěže"wlasta1 píše:Je to jen hec. Jako soutěž bych to nenazval a reportem už vůbec ne...Holu píše:Je to soutěž nebo se jedná o report z akce? Podle toho zařadím tam, kam to patří.
Prostě vlákno bez identity
hoď to prosím do soutěží, kluci se picli a přes ten tydlifón to dali do špatného "šuplíku". díkesHolu píše:Je to soutěž nebo se jedná o report z akce? Podle toho zařadím tam, kam to patří.
Hlavně abych to pak našelOMO píše:hoď to prosím do soutěží, kluci se picli a přes ten tydlifón to dali do špatného "šuplíku". díkesHolu píše:Je to soutěž nebo se jedná o report z akce? Podle toho zařadím tam, kam to patří.
Já už to přehodil do těch soutěžíproki73 píše:Hraju máma Holu je to soutěž o šikovnosti pěstitele a nej rostlině a kdo vyhraje má na dalším srazu od každého zúčastněného pivo zdarma tak nou stres a nikam to nepřeřazuj
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host