Tu je môj príspevok do súťaže.
recepty-na-pikantni-chilli-pokrmy/misma ... t6288.html
"OHNIVÁ VAŘEČKA" aneb vlož recept a vyhraj GENETIKU
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
- Obrázky: 0
Re: "OHNIVÁ VAŘEČKA" aneb vlož recept a vyhraj GENETIKU
Takže prátelé, kamarádi,
Ukočuji títmo vkládání receptů do soutěže. Popravdě jsem účastí zklamán, člověk by řekl, že o genetiku bude větší zájem zvláště když je skoro zadarmo. Trochu se tímto projevil charakter komunity která navštěvuje toto forum. Více bych to nekomentoval.
A protože se soutěžních recptů zaregistrovalo tak málo tak v podstatě nemá cenu vyhodnocovat jednotlvié kategorie a dělat kolem toho tijátr. Kdyby receptů bylo aspon 10 a více pak už by to smysl mělo ale takto nikoliv.
A proto jsem se rozhodl že obdaruji každého kdož se rozhodl soutěže zůčastnit a dal si práci s receptem. !!!
To co bude nejvíce chutnat a stane se pomyslným vítězem to si ostatně můžete zvolit vy všichni ostatní dodatečně a to jednoduše tím že ty recepty vyzkoušíte.
Takže gratuluji všem !!!
Pošlete mi prosí Vás vaše adresy do soukromé zprávy.
Ukočuji títmo vkládání receptů do soutěže. Popravdě jsem účastí zklamán, člověk by řekl, že o genetiku bude větší zájem zvláště když je skoro zadarmo. Trochu se tímto projevil charakter komunity která navštěvuje toto forum. Více bych to nekomentoval.

A protože se soutěžních recptů zaregistrovalo tak málo tak v podstatě nemá cenu vyhodnocovat jednotlvié kategorie a dělat kolem toho tijátr. Kdyby receptů bylo aspon 10 a více pak už by to smysl mělo ale takto nikoliv.

A proto jsem se rozhodl že obdaruji každého kdož se rozhodl soutěže zůčastnit a dal si práci s receptem. !!!

To co bude nejvíce chutnat a stane se pomyslným vítězem to si ostatně můžete zvolit vy všichni ostatní dodatečně a to jednoduše tím že ty recepty vyzkoušíte.
Takže gratuluji všem !!!

Pošlete mi prosí Vás vaše adresy do soukromé zprávy.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Sakra, nevšimla jsem si, že konec byl v poledne, měla jsem v hlavě jen to datum.
Pracuji na paštice z kachních jater v chilli-kdoulovém kabátku.
Bacula
-
- Stálý člen
- Reputace: 91
Příště, pokud nějaké bude, se snad zúčastním. Ovšem nějaký recept budu muset vymyslet. S utopenci, podomácku sušeným masem, nebo arasidy obalovane v chilli (vše co prodávají na semínka-chilli.cz a mám rad) tady asi díru neudělám. Navíc mi chybí hlavní surovina!

-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Sakra, nevšimla jsem si, že konec byl v poledne, měla jsem v hlavě jen to datum, počítala jsem s ETD.
Tak někdy příště.
Tak někdy příště.
Bacula
- honzek86
- Stálý člen
- Reputace: 761
A kruci
já jsem se takticky matlal s jediným sladkým jídlem
páč jsem sázel na to, že lobo bude třeba na sladký
Tak nakonec si síly nezměříme. Nevadí, i tak chci lobovi poděkovat za soutěž a že jsem se mohl zúčastnit. Bylo to fajn 

"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." (Henry Ford)
honzek86 2018 - první sezóna
honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
honzek86 2018 - první sezóna
honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
- Ondřej Liška
- Stálý člen
- Reputace: 147
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem jantar. Pořád dost času až jsem to nakonec pro.... . No co se dá dělat. Tak aspoň jeden nesoutěžní recept na bejbymenu 
recepty-na-pikantni-chilli-pokrmy/bejbymenu-t6293.html

Recept vypadá znamenitěOndřej Liška píše: ↑01 pro 2017 09:23No to jsem jantar. Pořád dost času až jsem to nakonec pro.... . No co se dá dělat. Tak aspoň jeden nesoutěžní recept na bejbymenu