) a tak jsem se rozhodl si je vypěstovat doma, celou zimu jsem sbíral informace a letos jsem zkusil vysadit - Bird's Eye Baby a Habanero Yellow. Jako začátečník jsem to nechtěl přehánět co do množství ani do počtu druhů. Vysadil jsem do Jiffy tablet a chytilo se 100%, tímto chci poděkovat obchodu seminka-chilli.cz za výbornou práci při výběru semen Zdravím všechny chillitáty a chillimámy :-)
- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
Zdravím všechny chillitáty a chillimámy :-)
Zdravím, loni jsem přičuchnul k chilli papričkám (konkrétně Habanero - to už mě nepustí
) a tak jsem se rozhodl si je vypěstovat doma, celou zimu jsem sbíral informace a letos jsem zkusil vysadit - Bird's Eye Baby a Habanero Yellow. Jako začátečník jsem to nechtěl přehánět co do množství ani do počtu druhů. Vysadil jsem do Jiffy tablet a chytilo se 100%, tímto chci poděkovat obchodu seminka-chilli.cz za výbornou práci při výběru semen
Snad přibudou i nějaký fotky, ale zatím nemám čím je udělat, měl bych si konečně pořídit digitál, bo Zenit už na to nestačí... 
) a tak jsem se rozhodl si je vypěstovat doma, celou zimu jsem sbíral informace a letos jsem zkusil vysadit - Bird's Eye Baby a Habanero Yellow. Jako začátečník jsem to nechtěl přehánět co do množství ani do počtu druhů. Vysadil jsem do Jiffy tablet a chytilo se 100%, tímto chci poděkovat obchodu seminka-chilli.cz za výbornou práci při výběru semen Co shoří, neshnije...
- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
Re: Zdravím všechny chillitáty a chillimámy :-)
Díky, snad mi vyroste aspoň pár kousků na ochutnání, tenhle rok beru tak že se učím, takže neočekávám tuny paprik 
Co shoří, neshnije...