Tak jsem se rozhodl, že si zkusím taky něco vypěstovat. Vlastně jsem začal, už minulý rok, ale to jsem si koupil předpěstované papriky (korál a palivec) a zasel dva pytlíčky chilli. Ani nevím co to bylo za druhy, první se jmenoval okrasné chilli a u druhého byl nápis DeLuxe Cayenne. I když jsem je zasel pozdě (duben, kupoval jsem je s těma předpěstovanýma), tak se mi jich podařilo pár sklidit. Mezitím jsem narazil na tyto stránky, když se mi na paprikách začaly objevovat molice, kterých se mi podařilo zbavit díky chemii. A narazil tu na informaci, že se má zasévat mnohem dříve (nějak nevím proč jsem si zafixoval únor).
Takže je půlka ledna letošního roku a já si říkám na objednávku je času dost (njn, dokud mě to nepálí tak nespěchám). Juknu na fórum a koukám jak už tu vše běží v plném proudu, a že už sem měl mít zasazeno (to mi vyplynulo ze zdejších diskuzí. Objednal jsem tedy papričky a minulý týden jsem začal s výsevem. Protože nemám zkušenost co je lepší něco jsem dal do jiffů něco do perlitu a něco do substrátu, tak jsem zvědavej jestli se zadaří. A včera 6 dní po výsevu se mi objevily první výhonky, takže pln radosti jsem rozhodlo pochlubit.
V pařeništi mám chinensky.
Už se klubou.
Annumky jsem vysadil, o víkendu, a bez pařeniště jim to asi potrvá déle, ale až se něco vyklube tak ukážu.
Zatím pic P