Tak já jsem měl úplně stejný problém, vyrostli děložní lístky, rostlinka zastavila růst a po 14 dnech rostlinka padla na bok a kořínky v Jiffech byly uhnilí.Podotýkám, že Jiffy nebyly přelitý. Myslím, že je problém v Jiffech......druhou várku semínek jsem dal do výsevního substrátu a po 10 dnech od zasetí (annuumky) jsem rostlinky přesazoval a byly krásně zdravý a kořenový systém byl proti rostlinkám v Jiffech několikanásobně větší. Takže jsem Jiffy vyzkoušel a už je nechci ani kdyby byly zadarmo. Příští rok jdu do Rockwollu a výsevního substrátu. Jiffy už NE.Jackof25 píše:Ahoj. Mám asi nějaký problém s rostlinkama. Už je mám vysazené skoro měsíc a všechny jsou venku a jsou asi 6cm vysoké. Problém je, že mi příjde že se nějak zastavil růst. Co jsem viděl tak někteří kdo měl zasazeno později jak já tak má dnes větší rostlinky než já. Měl bych je zkusit přihnojit http://www.seminka-chilli.cz/chilli-foc ... 82571.html" onclick="window.open(this.href);return false;? Nebo co bych měl udělat?
Děkuji za každé rady
Už se to tady taky řešilo, že není Jiff jako Jiff, ale za mě už ne