hello z cadce
hello z cadce
zdravim vsetkych. vynikajuce forum, som rad ze tu je paliva komunita. pre mna je chilli zavislost ale prijemna. pestujem druhy rok kajenske zlato a habanero orange, su to moje oblubene druhy. tot vsjo. s pozdravom citizen
Re: hello z cadce
A jak to letos jde? Pěstuješ doma nebo na zahrádce nebo ještě lépe ve foliáku?
Máš nějaké fotky, rád se podívám, jedno haba orange mám letos na zkoušku také
Máš nějaké fotky, rád se podívám, jedno haba orange mám letos na zkoušku také

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Vítám tě .... pěstování a konzumace chilli je příjemná závislost .... určitě doporučuji (pokud ti to okolnosti dovolí) vyzkoušet více druhů ...některé papričky doslova vynikají chutí a aromatem naproti tomu některé schopností umrtvovat chuťové buňky 

http://www.foto-tapety.cz
diki. no maja zahradka je doma na parapete. habanera mam momentalne v kvete a kajenske papricky uz dorievaju a to rastlinky maju tri mesiace. tento tyzden som si dal naklicit dalsie habanera takze klicky uz su pripravene. sorry fotky poslem neskor. no uz sa tesim na to palive potesenie
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Vítej - Citizen je dobrá značka 

Jj v dubnu bys mohl mít plodycitizen píše:diki. no maja zahradka je doma na parapete. habanera mam momentalne v kvete a kajenske papricky uz dorievaju a to rastlinky maju tri mesiace. tento tyzden som si dal naklicit dalsie habanera takze klicky uz su pripravene. sorry fotky poslem neskor. no uz sa tesim na to palive potesenie