najlepšie lacná čína alebo aliexpres bez poštovného.
začína mi byť malý box predsa len som plánoval do 30 rastlín a nie vyše 60.. stačí niečo aby to rástlo a nevyťahovalo sa to teda nič svetoborné iba také čo nalepím napr pod kuchynskú linku alebo do poličky a dočasne pomôže.
niečo o čom viete že funguje aj keď to nieje zrovna "adidas"
lacná led páska cca pre 30 rastlín?
Re: lacná led páska cca pre 30 rastlín?
Ja jsem delal rampu z tohoto:
https://www.smdledzarovky.cz/led.pasky. ... cena.za.1m
Dal jsem na metr pestebniho prostoru, 4 metry pasku. Vzdalenost od rostlin klidne 3-5cm.
Nekde v tematech najdes vse. Listy, fotky, trafa atd...
https://www.smdledzarovky.cz/led.pasky. ... cena.za.1m
Dal jsem na metr pestebniho prostoru, 4 metry pasku. Vzdalenost od rostlin klidne 3-5cm.
Nekde v tematech najdes vse. Listy, fotky, trafa atd...

- mab
- Stálý člen
- Reputace: 401
- Obrázky: 0
Na ebay 5m kolem 100-150 kč, jen si pohlídej jaký je to typ a kolik W/metr.
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
no oni toho dost nakecaj i v té specifikacimab píše:Na ebay 5m kolem 100-150 kč, jen si pohlídej jaký je to typ a kolik W/metr.

- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
fórum som pozeral celé len potom sa ťažko pamätá čo kde bolo..ten odkaz som pozrel akurát odklik na montáž im nefunguje takže smola a je to škoda lebo by laikovi určite pomohol.
až také lacné to teda zrovna nie je ani na ebay plus čas strávený s montážou..bude pre mňa jednoduchšie zatiaľ dohodiť jedno tornádo a rastlinky pod ním presúvať a keby sa ťahali tak ešte jednu úsporku a snáď to prejde.
až také lacné to teda zrovna nie je ani na ebay plus čas strávený s montážou..bude pre mňa jednoduchšie zatiaľ dohodiť jedno tornádo a rastlinky pod ním presúvať a keby sa ťahali tak ešte jednu úsporku a snáď to prejde.
Nic na tom není.matoha píše:fórum som pozeral celé len potom sa ťažko pamätá čo kde bolo..ten odkaz som pozrel akurát odklik na montáž im nefunguje takže smola a je to škoda lebo by laikovi určite pomohol.
https://www.smdledzarovky.cz/nas.radce/ ... ntaz.navod
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
ale je.a napísal som dlhý príspevok prečo a zmizol mi bez pridania..to naštve