
A teď se již vrhnu do pěstování. V mém plánu je vyzkoušet další druhy chilli papriček, plus přidat ty nejúspěšnější z loňska.
Na běžné přikusování ke všemu u nás slavily úspěch málo pálivé annumky Ancho Poblano a Pimientos de Padron, takže jsem je rozšířila
o další. Přeci jen všichni členové rodiny se nezakousnou do syrového habanera a pro některé je i takové cayenne moc.
Původně jsem chtěla začít s výsevem až v únoru, ale blbec jsem nahlédla už v lednu na forum a samozřejmě jsem nevydržela a v půlce ledna namočila první semínka. Takže první vyklíčené rostlinky už se vytahují pod ledkami.
Tady je seznámek, co by mělo jít postupně do země.
Ancho Poblano
Ancho San Luis
Ancho Mulato
Pimientos de Padron
Anaheim
Aci Sivri
Beaver Dam
Georgia Flame
XXL Longhorn
Kardoula (Kampanaki)
Jalapeno Conchos
Jamaican Red
Etna Peperoncino
Habanero Orange
Habanero Salmon Orange
Habanero Hawaii Beach
Chocolate Habanero Long
Bhut Jolokia Caramel
Carolina Reaper (ukecal mě syn, že by ji chtěl zkusit sušenou)
Scarlet Lantern Peru
Cajamarca
NuMex Habanero Suave Orange
Purrira
Rocoto z Bolivie
Mini Rocoto Red
Rocoto Ultra Pube
Kapie
Ferenc Tender
Golden Marconi
Banana Sweet
Antohi Romanian
Sheepnose
Hamík
Zakázala jsem si něco přidávat ale, jak se znám, tak to nevydržím a něco ještě přibude.

Příště již přidám první fotky.
