Jsem velice zvědav, jak se zadaří. Koupil jsem cca 3,5kg hovězí váleček a ten rozdělil na třetiny.
První část prošla včera sušičkou, snažil jsem se aby bylo usušeno do žvýkava a ne na troud.
Zbytek byl den v cukru, dva dni v soli a dnes koření.
Druhá je zavěšena vpravo a je okořeněna pepř a sladká uzená paprika.
Třetí je směs jemných chilli Ring of fire, Bishops crown, African devill + sladká uzená paprika.
Edit 1.2.2021:
Dnes jsem pomačkal mumie a znatelně na povrchu osychají. Špičky dole jsou už celkem tvrdé.

 
		

 ...no teda ty vydržíš 12měsíců čekat???, Zdá se mi že ty fáčky jsou dost mokrý což bude dýl trvat než vyschnou a pak se bude teprve sušit flákota. Ale to je jen můj názor který vůbec neber v potaz...
 ...no teda ty vydržíš 12měsíců čekat???, Zdá se mi že ty fáčky jsou dost mokrý což bude dýl trvat než vyschnou a pak se bude teprve sušit flákota. Ale to je jen můj názor který vůbec neber v potaz...

