No.... já taky... a stydím se

Proto taky vznikla ta peripetie.. každe vkládá jinak ale když "ladič" je zvyklej jinak tak neodladíš.. jedině víc ladičů.. nebo

No.... já taky... a stydím se
lazar píše: ↑15 led 2021 14:35Vypadá to na peripetie s OS v mobilu...
Já mám BlackWiew 6800, Android 8 - a jde mi vložit více fotek do galerie
Faboš má Galaxy xcover 4s, Android 10 - a nejde mu vložit více fotek pouze jedna..
Poprosím další uživatele o jejich zkušenost s vkládáním fotek přes mobil, aby napsali jek jim to funguje/nefunguje a jaký používají přístroj případně verzi sytému..
Snad to pomůže k odhalení "šotka"
Co je na tom zdlouhavého Zdeno?Tea Racer píše: ↑15 led 2021 16:45Ono to kopírování kodu je daleko rychlejší než ty klikací fičurky....zvyk staré školy asi
Ladičů by to chtelo více, nebo spíš někoho kdo to otestuje vše, protože forum nešlo delší dobu a žádné info nikde.
Přistup má pochopitelně jen asi admin a uživatelé jen zkouší co funguje a co ne.
Jsem rád, že o problémech fóra diskutujete a vkládáte do toho vlastní časTea Racer píše: ↑15 led 2021 16:45Ono to kopírování kodu je daleko rychlejší než ty klikací fičurky....zvyk staré školy asi
Ladičů by to chtelo více, nebo spíš někoho kdo to otestuje vše, protože forum nešlo delší dobu a žádné info nikde.
Přistup má pochopitelně jen asi admin a uživatelé jen zkouší co funguje a co ne.
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Ano, proto jsem psal adminovi a on mě poprosil, zdali budu online, abych nějaké věci hned otestoval.Seminka-chilli.cz píše: ↑15 led 2021 17:55Jsem rád, že o problémech fóra diskutujete a vkládáte do toho vlastní časTea Racer píše: ↑15 led 2021 16:45Ono to kopírování kodu je daleko rychlejší než ty klikací fičurky....zvyk staré školy asi
Přistup má pochopitelně jen asi admin a uživatelé jen zkouší co funguje a co ne.Chodím sem jen pouze v případě, že něco nefunguje a bylo mi to nahlášeno MODerátorem. Když si o tom budete šuškat mezi s sebou, tak se o tom nikdo nedoví. Asi tak jako, že netuším, že fórum nešlo delší dobu
![]()
Pokud je problém pište sms, messenger, WhatsApp (lépe Signal), na email, nebo volejte. Jedině tak mohu nějak někoho dokopat k činnosti a plný funkčnosti fóra. O kontakt si napište v chatu.
No já to rád dělám ručně... ono naklikat to a šup šup, pak tu jsou mega dlouhé vlákna s obrázky a bez popisků, já raději ručne a ctrl+c a +v a je to bleskové.Chozee77 píše: ↑15 led 2021 17:04Co je na tom zdlouhavého Zdeno?Tea Racer píše: ↑15 led 2021 16:45Ono to kopírování kodu je daleko rychlejší než ty klikací fičurky....zvyk staré školy asi
Klik na červené tlačítko...vložit z Galerie..
Pak naklikat třeba 5 obrázků, dát zpět a bylo to tam...ty kódy,
V příspěvku ...
A pak dát odeslat...
Nebylo to nijak složitý ani pomalý...
A to červené tlačítko tam na to přece je...
Když je na něm napsáno
.. vložit z Galerie...
A když to tlačítko nefunguje tak je to tlačítko přinejmenším zbytečný...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host