Zdarec všem,
Na Vypalováku jsem byl poprvé a neskrývám nadšení. Moc času jsem na akci nestrávil, Chillimaster jsem nevyhrál, žádnou ostudu neprodělal a nijak zvlášť se neprojevil, ale i tak mi atmosféra dala jasný impuls navštívit tohle krásné místo znovu. Člověk si při takových situacích uvědomí, že by bylo moc fajn, aby se ten svět aspoň na chvíli „zastavil“, tak jako třeba v Žopech a čas od času si k sobě lidičky našli cestu a odpoutali se od této konzumní společnostI. A tak myslím, je to správně.
Jinak velké uznání všem, co se podíleli na organizaci a čest soutěžícím.
Co se týče mě, stihl jsem poznat několik kultovních postaviček z fóra v čele s Baronem a jsem za to rád.
Jo, abych nezapomněl, chtěl bych vyzdvihnout CCC (chilli con carne) – bylo exkluzivní (fakt na fóru nekecají) pikantnost akorát a to nemám plechové vnitřnosti. Klobaněros i majdy co jsem koštnul jakbysmet. Čokoláda taky bezva.
Mám jen trošku příjemný strach, aby ten areál nebyl v blízké budoucnosti malý…
Takových akcí všude kolem víc a dožiju se doby, kdy se budou chilli festivaly považovat za nejrozšířenější volnočasové aktivity na světě.
Samozřejmě jsem nezapomněl na cestu domů nabagrovat několik papriček. No, a tož to je tak zhruba šecko.
Čeká mě první „profi“ sezona pod dohledem čili fora, tak začnu pomalu zbrojit, třeba to neposeru…