Vsezvedovo začátek 2019/2020
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
Re: Vsezvedovo začátek 2019/2020
No snad příště, místo času stráveného s Vámi jsem udělal něco pro své tělo a jak se říká "do hrobu má jít tělo zhuntované", tak jsem se domů vrátil s pěkným výronem kotníku. 

Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Je fajn, že jsi se přijel podívat a jak říkají kluci, příště to chce na dýl, ať stihneme pokecat.
Bacula
-
- Stálý člen
Po odhalení záhonového pralesu jsem zjistil, že už i venkovní Chinenses začínají dozrávat.
Nagabon

Scottch bonnet chocolate

Antillais caribbean

Haba red

Naganero

Nagabon
Scottch bonnet chocolate
Antillais caribbean
Haba red
Naganero
Naposledy upravil 1 dne vsezved; celkem upraveno 12x.
-
- Stálý člen
-
- Stálý člen
Vypadá to, že bych se mohl letos dočkat i Rocota. Rocoto manzano red - dnes jsem na dvou plodech zpozoroval první náznaky červenání. Hurááá 

-
- Stálý člen
Dnes jsem vařil.
Utrhl jsem nějaké Jalapeno Maylon a zkusil první variací na Jalapeno poppers. Sýr Chedar běžně doma nepoužíváme a tak jsem použil Goudu, dále čerstvou bazalku a oregano. Pro členy rodiny bez sklonů k pálivému jsem otrhal a naplnil Hamíky. Jako přílohu jsem zvolil tenké hranolky a večeře byla super. Trochu jsem se obával, že ohřátím se zvýší pálivost Jalapeno ale skoro to ani nešimralo. Další várku zkusím z nějakých Bacatum (třeba Aji white fantasy, kterých mám na kytce ještě hromadu plodů) a sladké možná raději z kousků Grilánka.
Jen příprava mi trvala nějak moc dlouho ( je to prostě piplačka a k tomu obalování na 2x).
Utrhl jsem nějaké Jalapeno Maylon a zkusil první variací na Jalapeno poppers. Sýr Chedar běžně doma nepoužíváme a tak jsem použil Goudu, dále čerstvou bazalku a oregano. Pro členy rodiny bez sklonů k pálivému jsem otrhal a naplnil Hamíky. Jako přílohu jsem zvolil tenké hranolky a večeře byla super. Trochu jsem se obával, že ohřátím se zvýší pálivost Jalapeno ale skoro to ani nešimralo. Další várku zkusím z nějakých Bacatum (třeba Aji white fantasy, kterých mám na kytce ještě hromadu plodů) a sladké možná raději z kousků Grilánka.
Jen příprava mi trvala nějak moc dlouho ( je to prostě piplačka a k tomu obalování na 2x).