Zdravím vážený kolego. Jak napsala Bacula radost pohledět. Foliák dělá divy, zraje ti to krásně a ve velkém množsví. K novinkám Pockmark a Black Phantom. Jak píšeš krásné uhlíky, tak ty nemohu posoudit, protože mi před časem nasadily plody, jsou tedy menší a dlouho,dlouho se nevybarvují. Nebýt jednoho dvou skrčenců, tedy jakýchsi ,,výškrabků" které zčervenaly, neměl bych potuchy o barvě. Denně teď bloumám okolo kytek a v duchu, očima a modlitbama k Chillibohu je tlačím ke zrání. Doufám v pěkné září, protože jinak půjdou kila zelených plodů do past a hnědý srírachy. Jak to vypadá tak množství, které povezu na Vypalovák bude tak směšné, že je mi hanba. A to jsem hoty a superhoty prakticky ještě nesklízel, omáčky, celou sadu jsem vařil z mražených loňských plodů. Jalapeňa od tebe jsou docela obsypaná, až na vyjímky taky brčálově zelená, hodně jsem se těšil na ta žlutá a oranžová, zatím jen červenky ukázaly barvu. Tak přeju hodně zdaru a snad se v Žopech uvidíme. Možná bych potřeboval konzultaci k tomu mému kolenu.